Rolls Royce Wraith: новата линия за багаж Bespoke прави своя дебют

Съдържание:

Rolls Royce Wraith: новата линия за багаж Bespoke прави своя дебют
Rolls Royce Wraith: новата линия за багаж Bespoke прави своя дебют
Anonim
Rolls Royce Wraith

Rolls Royce Wraith: новата линия за багаж Bespoke прави своя дебют. Никога повече с куфари, които не отговарят на най-вълнуващия и спортен автомобил Rolls Royce

Rolls Royce Wraith: новата линия за багаж Bespoke прави своя дебют. Никога повече с куфари, които не отговарят на най-вълнуващия и спортен автомобил Rolls Royce.

Като световен лидер в изкуството на истинския луксозен транспорт, Rolls-Royce Motor Cars разшири своя опит в дизайна на серия от елегантни багажи, които да придружават Rolls Royce Wraith, най-мощният Rolls-Royce, създаван никога

Колекцията, замислена от дизайнера на Rolls-Royce Bespoke Майкъл Брайдън и проектирана съвместно с Rolls-Royce Bespoke Design Studio, ръководена от дизайнерския директор Giles Taylor, включва два куфара Gran Turismo, три дълги чанти Weekender и една дреха Carrier, прецизно проектиран да се побере в багажника на Rolls Royce Wraith.

Като всеки автомобил Rolls-Royce, те могат да бъдат поръчани според точните спецификации на клиента. Съветът е потърсен от опитни клиенти, свикнали да обработват индивидуален багаж. Дизайнерският екип черпи информация от портиерите на някои от най-известните хотели в света, които предлагат добра представа за взаимодействието между гостите и техните лични вещи. Комплектът за багаж не се разглежда само като израз на стил, но и като гардероб за дома, което е все по-важно за предприемачите и капитаните в индустрията, които възприемат начин на живот, който е винаги в движение.Затова е обърнато специално внимание на детайлите на зоната, която най-често влиза в контакт със собственика, като се гарантира уникалното изживяване напълно без усилие. Дръжките са проектирани да осигурят равномерно разпределение на тежестта, т.е. без излишен натиск върху ръката. Невидим шев, умение, усъвършенствано в света на Haute Couture и използвано върху волана на Wraith, е приложен, за да осигури идеално гладко покритие на допир.

Всичко това има цена: € 29 000.

Rolls Royce Wraith Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема