BMW i3: сега с повече пробег

Съдържание:

BMW i3: сега с повече пробег
BMW i3: сега с повече пробег
Anonim
BMW i3 94Ah

BMW i3: благодарение на нова батерия от 94 Ah, той достига 33 kWh енергийна плътност, гарантирайки пробег от 300 км

BMW i3: благодарение на нова батерия от 94 Ah, той достига 33 kWh енергийна плътност, гарантирайки пробег от 300 км.

BMW i разширява гамата от компактни електрически автомобили BMW i3 и от това лято ще предлага допълнителна версия със значително увеличен капацитет на батерията. Благодарение на по-високата енергийна плътност на литиево-йонните клетки, BMW i3 (94 Ah) постига капацитет от 33 киловатчаса (kWh) с батерия със същия размер.Това води до увеличение с над 50 процента на автономността в нормалния цикъл (NEDC). Вместо достигнатите 190 километра вече ще бъдат 300 и дори при ежедневна употреба, дори при неблагоприятни метеорологични условия и използване на климатик или отопление, ще бъде възможно да се достигне обхват от 200 километра с едно зареждане на батерията.

Производителността на синхронния хибриден електрически мотор със 125 kW / 170 к.с. остава практически непроменена, BMW i3 ускорява от нула до 100 км/ч за 7,3 секунди. Характеристика, която прави BMW i3 най-спортната електрическа кола и, благодарение на консумацията от 12,6 kWh / 100 km (NEDC), също и най-ефективната в своя сегмент. BMW i3 с батерия 60 Ah, предлагана повече от две години, остава в каталога. И за двете версии на батериите в бъдеще ще бъде предложен и моделен вариант с удължител на обхвата; двуцилиндровият бензинов двигател поддържа постоянен заряд на батерията по време на шофиране и осигурява допълнителен пробег от 150 километра (BMW i3 (94 Ah) / BMW i3 (60 Ah): разход на гориво в комбиниран цикъл 0, 6/0, 6 l / 100 км; разход на електроенергия в комбиниран цикъл: 11, 3/13, 5 kWh / 100 км; CO2 емисии в комбиниран цикъл: 12/13 g / km).

Моделната гама на най-продаваната премиум електрическа кола в света в своя сегмент се разширява до четири версии. С представянето на BMW i3 (94 Ah), BMW i предлага не само опции за допълнително оборудване, но и нови, по-ефективни зарядни станции за домашния гараж. В допълнение, благодарение на модулната и гъвкава структура на BMWi3, като част от програма за модернизиране, клиентите могат да инсталират новия пакет батерии на своя автомобил, оборудван с батерия от първо поколение.

Цифрите за потребление въз основа на тестовия цикъл на ЕС и може да варират в зависимост от размера на гумите.

BMW i3 94Ah Образ Образ Образ Образ BMW Group - BMW i3 94 Ah Образ
Образ

Популярна тема