Дни на BMW Motorrad: от ’ 1-3 юли е купон

Съдържание:

Дни на BMW Motorrad: от ’ 1-3 юли е купон
Дни на BMW Motorrad: от ’ 1-3 юли е купон
Anonim
Дни на BMW Motorrad 2015

BMW Motorrad Days е събитието на годината за двуколесните BMW. От 1 до 3 юли ще има парти в Гармиш-Партенкирхен

BMW Motorrad Days е събитието на годината за двуколесните BMW. От 1 до 3 юли ще има парти в Гармиш-Партенкирхен!

Веднъж годишно международната общност на BMW Motorrad се събира, за да празнува в продължение на три дни, да говори за работа и да се наслади на баварската мотоциклетна култура и обичаи. За пореден път BMW Motorrad Days – най-голямото рали BMW Motorrad в света – ще се проведе в базата Хаусберг в Гармиш-Партенкирхен от 1 до 3 юли 2016 г. и ще предложи богата програма.

Време за парти, сила и индивидуалност в Hausberg

Дните на BMW Motorrad приветстват мотоциклетни ентусиасти и всеки, който се интересува от две колела, без разлика. BMW Motorrad Days отдавна са утвърдени като събитие за всички видове ентусиасти на две колела. Страхотна доза забавление и идеи за всеки спортен, туристически и ендуро шофьор, за персонализиране на „изроди“, както и възможност да обиколите голямото събитие дори и да нямате книжка. През деня програмата за мотоциклети е много богата, както и възхитителната бирена градина за релакс.

Вечерта музика и множество партита на живо ще забавляват посетителите.

Сред големите имена на Дните на BMW Motorrad ще бъде немският актьорХанес Янике, световният рекордьор по каране на колело на ледРобърт Гъл, състезателят на SuperbikeSabine Holbrook, отборът победител вInternational GS Trophy,, както иTeam Female of the International GS Trophy, карикатуристРикардо Бурчиелии много други.

Боксерски спринт, Stunt Show и Ride-Wall Action

Boxer Sprintпредоставя много екшън на живо, където особено амбициозните BMW боксьори ще се състезават в традиционното драг състезание на осма миля.

Боксерите BMW с 2 и 4 клапана влизат в тази категория по право и жури избира група от 16 състезатели от всички кандидати. Колкото по-персонализиран или настроен е мотоциклетът, толкова по-вероятно е да бъде на стартовата решетка.

Посетителите могат да разгледат подробно всички уникални велосипеди по поръчка всело за персонализиране- придружено от музика на живоRockabillyдо вечерта.

Популярна тема