BMW Italia партньор на Liga Rock Park в Монца

Съдържание:

BMW Italia партньор на Liga Rock Park в Монца
BMW Italia партньор на Liga Rock Park в Монца
Anonim
BMW Италия LIGA Rock Park Монца

BMW Italia партньор на Liga Rock Park в Монца, който ще се проведе на 24 септември. BMW Italia ще отпразнува 100 години история на групата и 50 години присъствие в Италия

BMW Italia партньор на Liga Rock Park в Монца, който ще се проведе на 24 септември. BMW Italia ще отпразнува 100 години история на групата и 50 години присъствие в Италия.

BMW Italia ще бъде партньор на Liga Rock Park, който ще се проведе в Монца на 24 септември. Концертът ще се състои на пистата Монца, която в същия период (23-25 ​​септември) ще бъде домакин на честванията по повод 100-годишнината на BMW Group и 50-годишнината от историята на марката в Италия.

2016 г. представлява особено важна година за BMW Group. На 7 март празненствата за стогодишнината бяха официално стартирани с тържествено събитие, което се състоя в Мюнхен. Тази година, следователно, е и петдесетата годишнина на BMW в Италия. За да отдаде почит на тези две исторически годишнини и да отпразнува следващите 100 години на Групата, BMW Italia ще представи от 23 до 25 септември график от събития, които ще се проведат на националната писта в Монца и които ще включват BMW, MINI, Марки BMW Motorrad и техните клубове, фенове и клиенти.

Коментира Серджо Солеро, президент и главен изпълнителен директор на BMW Италия:

„2016 е важна година за BMW Group. Това е централна точка от нашата история за нашата визия за мобилността на бъдещето. За да подчертаем важността на този момент, разработихме програма от важни социални и културни инициативи, които свидетелстват за нашата връзка с Италия.Тогава искахме да можем да се срещнем с всички фенове, клиенти и приятели на нашите марки. Поради тази причина решихме да създадем специален момент с поредица от специални събития в храма на автомобилизма, пистата Монца. Едновременното присъствие на Liga Rock Park, по време на нашите тържества, добавя още една причина за купон, от която сме много доволни. Поради тази причина решихме да станем партньор на събитието и да го включим в нашата празнична програма".

Насрочването на празничното събитие на двете годишнини ще бъде обявено на уебсайта bmw.it/EventoNext100.

Популярна тема