Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016: традиция и модерност

Съдържание:

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016: традиция и модерност
Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016: традиция и модерност
Anonim
Concorso d'Eleganza Villa d'Este

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016: събитие, което съчетава традицията и модерността на автомобилния свят, се завръща по-живо от всякога с патронажа на BMW Classic

Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2016: събитие, което съчетава традицията и модерността на автомобилния свят, се завръща по-живо от всякога с патронажа на BMW Classic.

Concorso d’Eleganza Villa d’Este е най-ексклузивното и традиционно събитие в света на класическите автомобили и мотоциклети.Историята започва през 1929 г., когато за първи път в Чернобио е организирана изложба на нови продукти, наречена "Coppa d’Oro Villa d’Este". През следващите десетилетия историята имаше възходи и падения. През 1999 г. BMW Group пое патронажа му и от 2005 г. BMW Group Classic организира, в сътрудничество с Grand Hotel Villa d'Este, ексклузивната изложба на особено редки исторически превозни средства, която годишно привлича няколко хиляди ентусиасти и участници от цял ​​свят. свят.

Мотото на това издание, посветено на ретро автомобили, ще бъде „Назад към бъдещето: пътуването продължава“и ще бъде вдъхновено от комуникационното послание на стогодишнината на BMW „Следващите 100 години“, което ще бъде лайтмотивът на специалните дейности на честванията на Дома на Монако. Темата на събитието и изложените превозни средства ще съчетаят традиция и визия за бъдещето по завладяващ начин. За да подчертае ексклузивността на състезанието, също и категорията Concept Car и Prototype, която по своята форма е уникална в света в контекста на събития, посветени на класически автомобили.Изложените автомобили ще изразят своя заряд от творческа страст и идеи за бъдещето на най-известните дизайнери на нашето време. Фокусът ще бъде върху настоящата визия на автомобилния дизайн на утрешния ден, като контрапункт на ретроспективата на важни исторически автомобили. Победителят в наградата за дизайн Concorso d’Eleganza ще бъде избран чрез гласуване на публиката.

В централния павилион на Вила Ерба BMW Group Classic ще представи специалната изложба „Hommage и концептуални автомобили“, в която ще бъде илюстрирано как миналото и настоящето са тясно свързани помежду си. Hommages и концептуалните автомобили на марките BMW, MINI и BMW Motorrad ще бъдат изложени до историческия си двойник, като по този начин подчертават значението на традиционните ценности за развитието на иновативния дизайн. Погледът винаги ще бъде фокусиран върху вековната история на BMW Group и върху автомобилите, които фундаментално са повлияли на индивидуалната мобилност на своята ера.BMW Hommage Vehicles ще изразят мотото на тазгодишното издание на Concorso d’Eleganza Villa d’Este по абсолютно особен начин.

Някои примери за свързване:

  • BMW 328 Touring Coupé - BMW Concept Coupé Mille Miglia 2006
  • BMW 328 - BMW 328 Hommage
  • BMW M1 - BMW M1 Hommage
  • BMW R 90 S - BMW Concept Ninety
  • BMW 3.0 CSL - BMW 3.0 CSL Hommage
  • Mini Cooper S - MINI ACV 30

Както и в предишните години, BMW Group ще изненада посетителите през 2016 г. с нови концептуални автомобили на две и четири колела.

Образ Образ Concorso d'Eleganza Villa d'Este Образ
Образ

Популярна тема