MINI: нов шоурум в Рим

Съдържание:

MINI: нов шоурум в Рим
MINI: нов шоурум в Рим
Anonim
МИНИ РИМ
МИНИ РИМ

MINI: англо-германската марка, благодарение на BMW Italia, отваря нов шоурум в Рим, посветен на нейното малко/голямо MINI

MINI: англо-германската марка, благодарение на BMW Italia, отваря нов шоурум в Рим, посветен на нейното малко/голямо MINI.

Ново и обновено пространство в центъра на столицата е готово да приеме MINI. BMW Рим, клон на BMW Group Италия, вчера тържествено откри магазин, изцяло посветен на марката MINI, на улица Барберини, на няколко крачки от фонтана Треви и Пиаца ди Спаня. На събитието, на което присъстваха институции, медии, личности от шоубизнеса и киното, клиенти и партньори, присъстваха Серхио Солеро, президент и А. D. на BMW Italia, Федерико Изо, ръководител на MINI, и на наемодателя, Масимилиано ди Силвестре, главен изпълнителен директор на BMW Roma.

В новото пространство на MINI, феновете на марката и нейния безпогрешен стил ще имат възможността да се възхищават на най-новите иновации в гамата, да резервират тестови драйви и да предприемат истинско пътешествие в света на MINI, благодарение на окото- завладяващо оформление на шоурума и цветното присъствие на колекцията MINI Lifestyle.

Пространството, което обхваща площ от 270 квадратни метра, се намира точно в дипломатическия и търговски център на града, в изключително динамичен и оживен район, и обещава да бъде близо до клиентите на марката с целта е да им позволим да изпитат стила на MINI.

Серджо Солеро, главен изпълнителен директор на BMW Италия, каза:

"Римският клон на BMW Италия с отварянето на пространството на MINI, разположено в центъра, демонстрира и консолидира присъствието си в района. В исторически план всъщност столицата представлява най-важният пазар за MINI в Италия и един от най-важните в света. Много се гордеем с тази инициатива, защото тя е още едно доказателство за ангажираността на компанията в нашата страна. Дори в годините на криза BMW Italia никога не е спирала да инвестира, както директно, по-специално в Рим и Милано, така и чрез мрежата си от представителства. Освен това създадохме работни места и веднага щом се появиха признаци на възстановяване, започнахме да търсим млади таланти, които да привлечем на борда. Днес има над хиляда служители на BMW Group в Италия, заети в 5-те директни компании на групата, в провинциите Милано, Верона и Рим".

МИНИ РИМ
МИНИ РИМ
Образ
Образ

Препоръчано: