BMW Серия 5 Gran Turismo: ето го G32

Съдържание:

BMW Серия 5 Gran Turismo: ето го G32
BMW Серия 5 Gran Turismo: ето го G32
Anonim
BMW 5 Series Gran Turismo G32 Spy

BMW Серия 5 Gran Turismo G32: Пристигат по-подробни снимки на второто поколение на спорния „Gran Turismo“на BMW

BMW Серия 5 Gran Turismo G32: Пристигат по-подробни снимки на второто поколение на спорния “Gran Turismo” на BMW. Въпреки че „почитателите“на марката витла законно не гледат благосклонно на тази специфична версия наBMW Серия 5, баварската компания продължава да вярва и да инвестира достатъчно в нея, за да доведе до развитието на новия поколението продължава, водено преди всичко от практически съображения, а именно, чеBMW 5 Series Gran Turismoв Китай се радва на добър кредит сред шофьорите, много повече от това, което се случва вв Европа и в САЩ, където тази версия от 2 тома и половина никога не е направила пробив. Това е причината за подновяването, сега известно с вътрешното съкращение " G32 ".

Супер платформа

Предстоящото BMW Серия 7, водеща за широкото използване на въглеродни влакна в конструкцията на платформата, ще бъде "майката" за бъдещите BMW Серия 5 G30 и BMW Серия 5 Gran Turismo G32. Платформата, известна като CLAR (CLuster Architecture, Ed) или 35up - според вътрешната номенклатура - ще бъде споделена между всички модели до BMW Серия 3 G20. В BMW Серия 7 G11 / G12 въглеродното ядро ​​на новата платформа успя да намали общата маса със 130 кг. Но при Series 5 няма да имаме характерната рамка Carbon Core.

Моторна гама

Според нашата информация Съединените щати ще получат BMW 530i, 540i, 550i и 540d. Задвижването на четирите колела XDrive ще се предлага за всички модели, като моделите 540d xDrive и 550i xDrive в крайна сметка ще бъдат налични само в САЩ.

Хибрид "на кран" също, но не само

Вече имахме възможността да оценим прототипите на BMW Серия 5 G30 hybrid, по-специално новото BMW 530e, което отразява идеята на BMW да предлага хибридна версия на всеки от своите модели и по този начин да артикулира BMW Гама iPerformance.. Разумно е да се очаква същият двигател, който ще задвижва BMW 330e, а именно 2.0-литровият 4-цилиндров с 240 к.с. TwinPowerTurbo технология, свързана с хибридния двигател, присъщ в тандем с отличната 8-степенна автоматична скоростна кутия от ZF. Той ще има обхват от приблизително 33 км само в електрически режим.

BMW 5 Series Gran Turismo G32 Spy Образ
Образ

Популярна тема