BMW Серия 5 Gran Turismo: ето го G32

Съдържание:

BMW Серия 5 Gran Turismo: ето го G32
BMW Серия 5 Gran Turismo: ето го G32
Anonim
BMW 5 Series Gran Turismo G32 Spy
BMW 5 Series Gran Turismo G32 Spy

BMW Серия 5 Gran Turismo G32: Пристигат по-подробни снимки на второто поколение на спорния „Gran Turismo“на BMW

BMW Серия 5 Gran Turismo G32: Пристигат по-подробни снимки на второто поколение на спорния “Gran Turismo” на BMW. Въпреки че „почитателите“на марката витла законно не гледат благосклонно на тази специфична версия на BMW Серия 5 , баварската компания продължава да вярва и да инвестира достатъчно в нея, за да доведе до развитието на новия поколението продължава, водено преди всичко от практически съображения, а именно, че BMW 5 Series Gran Turismo в Китай се радва на добър кредит сред шофьорите, много повече от това, което се случва в в Европа и в САЩ, където тази версия от 2 тома и половина никога не е направила пробив . Това е причината за подновяването, сега известно с вътрешното съкращение " G32 ".

Супер платформа

Предстоящото BMW Серия 7, водеща за широкото използване на въглеродни влакна в конструкцията на платформата, ще бъде "майката" за бъдещите BMW Серия 5 G30 и BMW Серия 5 Gran Turismo G32. Платформата, известна като CLAR (CLuster Architecture, Ed) или 35up - според вътрешната номенклатура - ще бъде споделена между всички модели до BMW Серия 3 G20. В BMW Серия 7 G11 / G12 въглеродното ядро на новата платформа успя да намали общата маса със 130 кг. Но при Series 5 няма да имаме характерната рамка Carbon Core.

Моторна гама

Според нашата информация Съединените щати ще получат BMW 530i, 540i, 550i и 540d. Задвижването на четирите колела XDrive ще се предлага за всички модели, като моделите 540d xDrive и 550i xDrive в крайна сметка ще бъдат налични само в САЩ.

Хибрид "на кран" също, но не само

Вече имахме възможността да оценим прототипите на BMW Серия 5 G30 hybrid, по-специално новото BMW 530e, което отразява идеята на BMW да предлага хибридна версия на всеки от своите модели и по този начин да артикулира BMW Гама iPerformance.. Разумно е да се очаква същият двигател, който ще задвижва BMW 330e, а именно 2.0-литровият 4-цилиндров с 240 к.с. TwinPowerTurbo технология, свързана с хибридния двигател, присъщ в тандем с отличната 8-степенна автоматична скоростна кутия от ZF. Той ще има обхват от приблизително 33 км само в електрически режим.

BMW 5 Series Gran Turismo G32 Spy
BMW 5 Series Gran Turismo G32 Spy
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: