BMW VISION СЛЕДВАЩИТЕ 100 години: официален дебют в Китай

Съдържание:

BMW VISION СЛЕДВАЩИТЕ 100 години: официален дебют в Китай
BMW VISION СЛЕДВАЩИТЕ 100 години: официален дебют в Китай
Anonim
BMW Vision СЛЕДВАЩИТЕ 100 години

BMW VISION СЛЕДВАЩИТЕ 100 години: концепцията на BMW, която носи дебюта на автономното шофиране и напълно нов начин на концепция на автомобила, официално пристига в Китай

BMW VISION СЛЕДВАЩИТЕ 100 години: концепцията на BMW, която носи дебюта на автономното шофиране и изцяло нов начин на концептуване на автомобила, официално пристига в Китай. С оформянето на стогодишнината, BMW Group продължава да се фокусира преди всичко върху бъдещето, изследвайки въпросите, свързани с индивидуалната мобилност през следващите десетилетия. BMW Group вярва, че само през следващото десетилетие автомобилната индустрия ще се промени по-бързо, отколкото през последните тридесет години.Причините за тази трансформация вече са очевидни днес и включват процъфтяващата урбанизация и нарастващото влияние на технологиите върху нашето ежедневие и работа.

Харалд Крюгер, председател на борда на BMW AG, говори пред китайските медии в началото на пресконференцията в Пекин:

„Нашата визия е за лесна мобилност на бъдещето, достъпна при поискване и съобразена с всички клиенти и техните индивидуални нужди.“

BMW Group вижда себе си като активна сила в оформянето на решенията за мобилност на утрешния ден. Индивидуалната мобилност ще остане основна човешка потребност, но с течение на годините предизвикателството ще бъде да свържем още по-тясно различните области на нашия живот.

"Най-добрият начин да се подготвите за бъдещето е да тренирате себе си",

каза Харалд Крюгер.

По време на стогодишнината на компанията, BMW Group вдъхва живот на визията си за бъдещето чрез автомобилите Vision на своите четири марки и чрез„Иконичен импулс. BMW Group Future Experience “, изложбена платформа, предназначена за събития за изследване и вдъхновение на потенциални концепции за мобилност за бъдещето.

След официалното начало на дейностите по случай стогодишнината на 7 март в Мюнхен, BMW Vision NEXT 100 Years пътува до Китай, където сега е изложен в Пекин. След това ще се премести в Лондон, където BMW Group ще покаже автомобилите Vision на своите британски марки MINI и Rolls-Royce. Последната спирка ще бъде в Лос Анджелис, Съединени американски щати, където четвъртият и последен автомобил Vision от BMW Motorrad ще завърши квартета от марки.

BMW Vision СЛЕДВАЩИТЕ 100 години: Азиатски дебют

BMW Vision NEXT 100 Yearsе синоним на славата на марката и удоволствието от шофирането.В бъдеще шофьорите на BMW все още ще искат да прекарват по-голямата част от времето си зад волана на автомобила си. В BMW Vision NEXT 100 Years водачът твърдо ще остане в центъра на вниманието, с постоянна свързаност, дигитална интелигентност и най-съвременни технологии, налични в подкрепа.

Но това не е всичко: BMW Vision NEXT 100 Years ще превърне водача в "Върховния водач".

И така, докато светът може да се промени, удоволствието от шофирането е тук, за да остане - и ще бъде по-интензивно от всякога.

Но за онези ситуации, в които шофирането не е толкова приятно, BMW Vision NEXT 100 Years има цялата необходима технология за движение в "автономно шофиране", което позволява на водача да седне и да използва времето, което изтича от началото.. до края на пътуването, както искат.

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ BMW Vision СЛЕДВАЩИТЕ 100 години Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ BMW Vision NEXT 100 Years Concept Образ Образ
Образ

Популярна тема