RETTMobil 2016: това е BMW

Съдържание:

RETTMobil 2016: това е BMW
RETTMobil 2016: това е BMW
Anonim
RETTMobil 2016

RETTMobil 2016: BMW представя широка гама от модели за спешни нужди и свързани специални превозни средства за безопасност във Fulda

RETTMobil 2016: BMW представя широка гама от модели за спешни нужди и свързани специални превозни средства за безопасност във Fulda на своя щанд №. 2018 в зала 2.

RETTmobil се превърна във твърдо установен водещ търговски панаир в Европа за спасяване и мобилност и е централна информационна платформа за международни спасителни екипи, пожарникари и спешни лекари. Тази година, 16-ото подобно събитие, повече от 500 изложители от 20 държави ще покажат най-новите си продукти и най-новите технологии от 70.000 квадратни метра изложбена площ в 20 стаи. В допълнение международните търговски посетители ще получат цялостен преглед на най-новите разработки в областта на спешните услуги, техническата помощ, както и пожарната и гражданската защита.

Дългогодишен опит и експертиза в специализирани превозни средства

В този технически взискателен контекст, BMW Group представя своя опит и експертиза, придобити в продължение на много десетилетия, в разработването и производството на специални превозни средства. Като водещ производител на висококачествени автомобили и мотоциклети, BMW излага във Фулда широка гама от персонализирани решения за функционални превозни средства за спешна помощ, както на две, така и на четири колела. Тези превозни средства отговарят не само на най-високите стандарти по отношение на функционалност, производителност и безопасност, но и по отношение на устойчивост и ефективност на разходите.

BMW представя примерни продукти за двуколесни и четириколесни

С четири автомобила и един мотоциклет BMW демонстрира своя опит в производството на аварийни превозни средства пред професионалната общност. Фокусът на щанда на BMW Group (№ 2018 в зала 2) е грандиозно командно превозно средство на пожарната, базирано на новото BMW X1, както и BMW i3, обновено значително за използване от службите за спешна помощ. Освен това автомобил за спешна медицинска помощ, базиран на BMW Серия 2 Gran Tourer и X3 в ролята на командно превозно средство на пожарна бригада, демонстрира богатия опит на BMW в изграждането на превозни средства, които отговарят на строгите изисквания за оперативно внедряване. Мотоциклет за лекари по спешна помощ, базиран на BMW R 1200 RT, подобаващо завършва извъншоурната презентация на BMW Group на RETTMobil 2016.

Образ Образ Образ Образ RETTMobil 2016 Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема