BMW M5 F90: ето най-новите шпионски снимки

Съдържание:

BMW M5 F90: ето най-новите шпионски снимки
BMW M5 F90: ето най-новите шпионски снимки
Anonim
BMW M5 F90

BMW M5 F90: Следващото поколение на BMW M5 ще бъде директна еволюция на предишното. По-лек, по-мощен и по-ангажиращ

BMW M5 F90: Следващото поколение на BMW M5 ще бъде директна еволюция на предишното. По-лек, по-мощен и по-ангажиращ.

Прототипът на новото BMW M5 F90 е увековечен тук с по-малко „камуфлаж“върху него, разкриващ пълната форма на фаровете и предните решетки (двоен бъбрек), както и формата на задните светлини. Можете да видите новите странични прагове с много по-агресивен стил и малък спойлер (нолдер) на задния багажник.

Спирачните апарати бяха боядисани в синьо, както всички спирачни системи, доставяни от BMW M: това ни кара да предположим, че системата не се е променила от настоящото BMW M5 F10. Очакваме BMW M5 F90 да бъде пуснат на пазара около година след лансирането на BMW Серия 5 G30, с концепция, която да разкрие BMW M5 F90 през лятото на 2017 г., вероятно на автомобилното изложение през есента на 2017 г. и с комерсиализация от края на 2017 г. - пролетта на 2018 г.

Франсискус ван Меел, главен изпълнителен директор на BMW M, каза, че спортното подразделение на марката Elica ще използва нова система за задвижване на четирите колела xDrive на предстоящите BMW M5 и BMW M6, но че тя няма да работи напълно -време с модалност 50-50; новината наскоро беше отречена поради простата причина, че иска да побере общата маса на автомобила и по този начин предлага възможността да можете да се насладите на по-добро управление и по-близо до спортната логика на марката.Всичко това ще бъде придружено от нова интерпретация на V8 4.4 S63TU M TwinPowerTurbo, който вече оборудва настоящото BMW M5 F10.

Платформата съчетава високоякостна стомана, алуминий и въглеродни влакна, за да наклони баланса с 80 кг в сравнение с днешната серия 5.

CLAR, свиване на клъстерната архитектура, описва голяма степен на гъвкавост в структурата, с многостранни подмодули (клъстери), които са по-широко регулируеми по съдържание, размер и адаптивност.

BMW M5 F90 Образ
Образ

Популярна тема