BMW i8 Futurism Edition: BMW Italia празнува своята 50-та годишнина

Съдържание:

BMW i8 Futurism Edition: BMW Italia празнува своята 50-та годишнина
BMW i8 Futurism Edition: BMW Italia празнува своята 50-та годишнина
Anonim
BMW i8 Futurism Edition

BMW i8 Futurism Edition е първият празничен израз за 50-годишнината на BMW Italia. Garage Italia Customs създаде това специално издание

BMW i8 Futurism Edition е първият празничен израз за 50-годишнината на BMW Italia. Garage Italia Customs създаде това специално издание в сътрудничество с BMW Italia, за да отпразнува 50 години история на BMW в Италия. Проектът съчетава иконата на мобилността на бъдещето с италианското изкуство на Джакомо Бала. BMW i8 Futurism Edition ще пътува през историческата възстановка на Mille Miglia след BMW 328, управляван от президента и главен изпълнителен директор на BMW Италия, Серджо Солеро.

Автомобилът възпроизвежда творбата "Arco Lamp" на Джакомо Бала от периода 1909-1911 г. Картината в момента се съхранява в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк и представлява улична лампа, захранвана с електричество на лунна светлина. Революционната техника на използване на цветовете и темата, представяща технологичната революция и навлизането на електричеството в началото на ХХ век, са тясно свързани с бъдещите технологии на BMW i8.

BMW i въплъщава същността на автомобила на бъдещето, оборудван с иновативни технологии за свързване и услуги в една концепция за премиум в областта на устойчивостта. BMW i присъства в 50 страни с автомобилите BMW i3 (електрически автомобили, идеални за градските райони) и BMW i8 (plug-in хибрид). BMW i8 е най-продаваният хибриден спортен автомобил в света и икона на бъдещата мобилност.

Lapo Elkann, президент и основател на Garage Italia Customs, каза:

„С BMW Italia се роди незабавна синергия още от първата среща за реализацията на проекта BMW i8 Futurism Edition. Garage Italia Customs и марката BMW всъщност споделят всички тези ценности, свързани с технологичната еволюция и непрекъснатия стремеж към иновации в техните специфични сектори. BMW i8 Futurism Edition е упражнение със стил, което позволи на майсторите от Garage Italia Customs да отпразнуват автомобил, проектиран към бъдещето на мобилността и в същото време италианското изкуство на Джакомо Бала, виден представител на футуристичното движение."

Образ

Популярна тема