Колекция Rolls Royce Phantom Zenith

Съдържание:

Колекция Rolls Royce Phantom Zenith
Колекция Rolls Royce Phantom Zenith
Anonim
Колекция Rolls Royce Phantom Zenith

Rolls Royce Phantom Zenith Collection е лебедовата песен за Rolls Royce Phantom Coupè и Phantom Drophead Coupè

Rolls Royce Phantom Zenith Collection е лебедовата песен за Rolls Royce Phantom Coupè и Phantom Drophead Coupè. Произведени от отдела Bespoke на Rolls-Royce, тези "най-нови версии" празнуват върха на лукса според къщата на "Духа на екстаза".

Днес Rolls Royce е готов за нова ера, след обявяването на осмото поколение на лимузината Phantom и новата алуминиева архитектура, която ще позволи производството на всички бъдещи модели на Rolls-Royce.

Сега дойде моментът Rolls Royce Phantom Drophead Coupe и Phantom Coupe да напуснат сцената, момент, който ще бъде отбелязан със забележителна колекция по поръчка: The Phantom Zenith Collection. Само 50 броя вече са поръчани от клиенти, които ще могат да ги добавят към някои от най-важните луксозни колекции в света, със сигурността, че броят им никога няма да нарасне и стойността им никога няма да бъде подкопана от големи продажби.

Колекцията Rolls Royce Phantom Zenith служи за честването на тези два необикновени автомобила с набор от изящно изработени части по поръчка, предназначени да увеличат красотата и лукса на две от най-редките и обичани луксозни стоки в целия свят. При замислянето на тези два автомобила, специално изработеният дизайнерски екип се опита да разбере как и двата могат да подхранват начина на живот на най-взискателните клиенти на марката. Обмислен е всеки възможен детайл.

Например, в отделението на багажника е добавен пълен комплект за пикник, идеален за перфектен ден на разглеждане на забележителности.

Стъклен рафт, разположен в задната част на вратата на багажника, може лесно да се използва за сервиране на шампанско. Не бяха направени отстъпки за компромис. Хладилник за шампанско, достатъчно голям, за да побере две стандартни бутилки и осем чаши с марка Rolls-Royce, заема по-голямата част от багажника, докато комфортът на тези, които искат да седнат на задната врата на багажника, е осигурен с използването на най-добрите подплатени кожи.

Колекцията Rolls Royce Phantom Zenith празнува своето великолепие чрез сетивата и едно от тях е докосването. Централното чекмедже е получило паметна плоча, напомняща, че всяка кола е уникална и последна. При отваряне собствениците откриват подвижна полирана алуминиева вложка, лазерно гравирана с уникалния идентификационен номер на автомобила им.В рамките на това има част от автомобилната история, която не може да бъде достигната по друг начин; уникална част от поточната линия, където е сглобен Phantom, в дома на Rolls-Royce в Гудууд, Англия.

Всяко парче от тази забележителна колекция е завършено с гравиране на координатите, указващи точната част от поточната линия, от която е извлечен металът.

Както Rolls Royce Phantom Drophead Coupé, така и Phantom Coupé са направили много, за да насочат клиентите на Rolls-Royce от задната част на шофьорската седалка.

Това е елегантно споменато с три ключови дизайнерски щрихи.

Скоростомерът е представен от матирана стомана - което служи за привличане на погледа към уникален инструмент: безпроблемното подаване на мощност на автомобила.

Интериорната цветова схема използва широко подчертан цвят на кожата за предните седалки, който хармонизира идеално с по-тъмно задно отделение.

И накрая, Starlight Headliner, дизайнерски скъпоценен камък, който направи своя дебют на Phantom Coupé, получава фина обработка, пригодена да отразява тази особеност: с индивидуално ръчно изтъкани звезди в клъстери за предната част и избледнели отзад - заглушавайки водача и пътника отпред в топла и приветлива небесна светлина.

Колекция Rolls Royce Phantom Zenith Образ Образ
Образ

Популярна тема