BMW Roma партньор на Marco Simone Golf & Country Club

Съдържание:

BMW Roma партньор на Marco Simone Golf & Country Club
BMW Roma партньор на Marco Simone Golf & Country Club
Anonim
BMW Рим Marco Simone Golf & Country Club

BMW Roma партньор на Marco Simone Golf & Country Club

BMW Roma, директен клон на BMW Italia S.p.A, интензифицира своята маркетингова и комуникационна програма, за да може по-ефективно да се изправи пред конкурентния сценарий и да консолидира присъствието си в столицата, както заедно с престижни институции, така и чрез присъединяване към високи -профилни събития и чрез създаване на моменти на събиране по повод пускането на нови продукти.

Ангажиментът на територията на Капитолия е обогатен от ново партньорство, това с Marco Simone Golf & Country Club, един от най-престижните клубове в Италия, потопен в спиращ дъха пейзаж, който също дава точка на спортните ентусиасти с уникална гледка към столицата и купола на Свети Петър.

Масимилиано Ди Силвестре, главен изпълнителен директор на BMW Рим - каза:

„Ние сме много горди от това партньорство с престижния Marco Simone Golf & Country Club, защото то е още едно свидетелство за ангажираността на BMW Roma в Капитолийската територия. За да отпразнуваме този момент, искахме да организираме тук Ден на BMW Рим, който за нас представлява най-важното събитие за годината, в което BMW Рим среща града. Съвършенството на BMW Group; от BMW Golf Cup International до BMW Family & Kids Tour, както и най-ефективните модели в нашата гама автомобили и мотоциклети бяха главните герои на този ден, изпълнен с емоции."

BMW Roma Day

„BMW Roma Day" е събитие, организирано от BMW Roma, клон на BMW Group Italia в емоционалната обстановка на Marco Simone Golf & Country Club. Събитие, пълно с срещи, което включва любителите на голфа в предизвикателството до завладяването на италианския финал на BMW Golf Cup International, голф турнирът за аматьори, организиран от BMW.В допълнение, на BMW Roma Day, деца и техните семейства участваха в първия етап от BMW Family & Kids Tour, пътуващото събитие, посветено на децата и техните семейства, което съчетава забавлението от света на четирите колела с културата на пътна безопасност. Докато децата бяха въвлечени в откриването на кварталите, т.е. интелигентните модулни пространства, които комбинирани заедно създават „идеалния град“и жонглираха с различните предложени дейности, възрастните успяха да се насладят на удоволствието от шофирането с пробни шофирания и пробни карания на модели най-престижните автомобили и мотоциклети в гамата на BMW

Популярна тема