BMW Italia: 50 години на Valentino Park Show

Съдържание:

BMW Italia: 50 години на Valentino Park Show
BMW Italia: 50 години на Valentino Park Show
Anonim
BMW Италия, Valentino Park 2016

BMW Italia започва честванията на стогодишнината и 50 години BMW в Италия с участие в автомобилното изложение Valentino Park 2016

BMW Italia започва честванията на стогодишнината и 50 години BMW в Италия с участие в автомобилното изложение Valentino Park 2016

С участието на BMW Group на автомобилното изложение Parco Valentino 2016 официално ще започнат италианските празненства за стогодишнината на Групата и за петдесетата годишнина на BMW в Италия.

Многобройни дейности ще бъдат реализирани в Salone, който ще се проведе от 8 до 12 юни по протежение на Viale del Parco del Valentino в Торино, където над 40 производители на автомобили ще изложат най-новите продуктови новини.

Годината на стогодишнината вижда въвеждането на важни иновации в гамата M, способни да подобрят динамиката на марката и развитието на концепцията BMW iPerformance, която пренася технологията BMW i eDrive в гамата на BMW, за да подчертае устойчивостта на марката.

На дисплея новото BMW M2, вече икона на компактните спортни автомобили в памет на турбото от 2002 г. от 60-те години, заедно с BMW M4 GTS, автомобил с лимитирана серия, който, благодарение на новата технология за впръскване на вода в аспирацията, е в състояние да достави 500 к.с., и до BMW M6 Competition Edition, което развива 600 к.с. и носи ливрея, която напомня тази на BMW M6 GT3, което прави своя дебют в състезания по категория.

Към най-добрите представители на динамиката и спортния дух на марката ще се присъедини BMW 3.0 CSL Hommage R, концептуален автомобил, който вече беше изложен на Pebble Beach Concours d'Elegance през 2015 г.

Тест драйвовете, достъпни за посетителите, вместо това ще се фокусират върху BMW i3, чисто електрически автомобил, който интерпретира устойчивостта от системите за производство, използване и свързаност, и върху новото BMW 225xe Active Tourer, което представлява щепсела за интерпретация хибрид в автомобил със задвижване на четирите колела и използва технологиите и услугите на света на BMW i.

MINI няма да бъде надминат и излага специалното издание на MINI Clubman All4 Scrambler. От обединението на новото MINI Clubman и BMW R nineT Scrambler, новото MINI Clubman ALL4 Scrambler се ражда, за да придаде по-голямо значение на задвижването на четирите колела "ALL4" като истински стил на живот чрез комбиниране на области на "бунт", типични за кафенето състезателни като тези на много популярното BMW R nineT.

Уикендът ще бъде възможност да отпразнуваме началото на италианските събития за стогодишнината на BMW Group и за петдесетте години на BMW в Италия.

В двора на замъка Валентино BMW Italia ще представи инсталация, която проследява миналото на основните модели BMW, MINI и BMW Motorrad, предлагайки визия за бъдещето и интерпретирайки философията на The Next100 Years.

Събитието, отворено за обществеността, ще позволи на всички фенове на BMW Group да изживеят едно уникално изживяване.

И накрая, BMW i8 Futurism Edition, специално издание, създадено в сътрудничество с Garage Italia Customs, вече главен герой на изданието от 2016 г. на историческата възстановка на 1000 Miglia, ще дефилира в парада, предхождащ Гран При, в градска пътека от около 3 км.

Популярна тема