BMW е официален партньор на Art Basel 2016

Съдържание:

BMW е официален партньор на Art Basel 2016
BMW е официален партньор на Art Basel 2016
Anonim
BMW Art Basel

BMW е официален партньор на Art Basel 2016: BMW Art & Design преговаря с Cao Fei и Karim Habib

BMW е официален партньор на Art Basel 2016: BMW Art & Design преговаря с Cao Fei и Karim Habib.

От 16 до 19 юни швейцарското издание на Art Basel отново ще предложи обширна информация за творбите на над 4000 художници, представени от повече от 280 водещи галерии от цял ​​свят. Като дългосрочен глобален партньор на изложби в Базел, Маями Бийч и Хонг Конг, BMW отново позволява пълно транспортно обслужване за тазгодишните VIP гости и е домакин на дебат за BMW Art & Design и BMW Art прием.

Сряда, 15 юни,BMW Art & Design Talkще предложи първи прозрения за дизайнерските студия за предстоящия BMW Art Car. В разговор с Карим Хабиб, вицепрезидент по дизайна на BMW Cars, художникът Cao Fei ще представи плановете си за 18-ата годишнина на колекцията BMW Art Car на UBS Forum. Младият китайски художник - смятан от международните медии за най-важния съвременен артист в своята страна - в момента получи голямо признание от критиката за първото си самостоятелно шоу в MoMA PS1 US.

В края на 2015 г. група от експерти, съставена от директори на музеи и видни куратори, назначи Као Фей и американския художник Джон Балдесари да създадат по един BMW Art Car.

За да отпразнуват първите и най-нови артистични инициативи на BMW Group - BMW Art Collection иBMW Art Journey- както и на стогодишнината на компанията, BMW също кани на ексклузивен коктейл във форума на UBS в първия му ден на предварителен преглед.

В края на май международно жури от експерти избраАбигейл Рейнолдс(представлявана от Rokeby, Лондон) от списък с трима художници от индустрията за открития на Basel в Хонг Конг. Точно като мобилно студио, BMW Art Journey може да отведе своите победители почти навсякъде по света, за да създадат нови контакти, да проведат проучвания и да създадат нова работа. Всички художници, които ще изложат в Art Basel Miami Beach и Hong Kong, са поканени да изпратят своите предложения.

Популярна тема