BMW Серия 3 Gran Turismo F34 фейслифт: летен дебют

Съдържание:

BMW Серия 3 Gran Turismo F34 фейслифт: летен дебют
BMW Серия 3 Gran Turismo F34 фейслифт: летен дебют
Anonim
BMW Серия 3 Gran Turismo LCI

BMW Серия 3 Gran Turismo F34 фейслифт: пристига преди лятото, освежаване на естетика и съдържание на един от най-многостранните автомобили на BMW

BMW се готви да пусне най-новото BMW Серия 3 Gran Turismo навреме за началото на лятото. Комбинирайки елегантността на купе с простора на луксозен седан и обема на багажника на комби, Серия 3 Gran Turismo си извоюва стабилно място в средния клас през последните три години.

Неговите най-големи пазари за продажби са Китай, Германия и Съединените щати, а по-голямата част от клиентите на BMW Серия 3 Gran Turismo са нови за марката BMW.

Новата версия на Gran Turismo придобива видимо по-спортен вид, а двигателите (три бензинови и пет дизелови) в гамата предлагат богат избор. Всички двигатели са с компресор и са проектирани да консумират до 14 процента по-малко гориво.

Интериорът, от друга страна, впечатлява със своите висококачествени материали, новия потребителски интерфейс за навигационната система Professional и още по-добра свързаност за смартфони.

Отвън

Дизайнът на новото BMW Серия 3 Gran Turismo е ревизиран, за да даде по-динамичен ефект както отпред, така и отзад. Като стандартно оборудване вече се предлагат фарове с LED технология за къси, дълги светлини и фарове за мъгла за предната част на автомобила, което придава на BMW Серия 3 Гран Туризмо по-спортен външен вид. Колата има визуално по-широка позиция на пътя. А комбинацията с новите LED задни светлини и по-тънките линии внасят по-мускулеста идея в задния стил.

Разширенията

Интериорът на BMW Серия 3 Gran Turismo е обновен по отношение на качеството на материалите и още по-точните сглобки. Допълнителна нова хромирана вложка около вътрешните контроли и нови дървени декоративни елементи, нови цветове и варианти на кожена тапицерия, повишават качеството на цялото, извеждайки го на ново ниво.

Аргументът за пространството е особено убедителен в задното отделение, където три седалки в пълен размер и повече пространство за краката са по-познати за луксозен седан, благодарение на междуосието, удължено със 110 мм (сега 2920 милиметра). Големият заден капак междувременно се отваря, за да разкрие багажник, който предлага минимум 520 до 1600 литра товарно пространство.

Най-новата версия на навигационната система BMW Professional вече се предлага и в BMW Серия 3 Gran Turismo - за първи път в модел от среден клас е налична актуализираната система, която дебютира при BMW Серия 7 G11.

Най-важните елементи от менюто вече се показват в ясен стил, базиран на плочки, което прави системата още по-интуитивна. Тясната връзка между мобилните телефони стана по-бърза, смартфоните вече могат да се зареждат и свързват с колата безжично чрез индуктивна тава.

Гама двигатели: модулни дебюти

Гамата се състои от три нови бензинови агрегата, които могат да доставят от 135 kW / 184 к.с. до 240 kW / 326 к.с. и пет дизела от 110 kW / 150 к.с. до 230 kW / 313 к.с. - с класическо задвижване на задните колела или BMW xDrive задвижване на четирите колела, с автоматична или ръчна скоростна кутия Steptronic.

Всички четири- и шестцилиндрови бензинови и дизелови двигатели са резултат от новия модулен дизайн на семейството двигатели BMW EfficientDynamics и се наслаждават на предимствата на технологията BMW TwinPower Turbo.

Появата на BMW Серия 3 Gran Turismo LCI прави дебюта на новата гама бензинови двигатели, като BMW 325d Gran Turismo се присъединява към гамата.Другите четирицилиндрови дизелови двигатели ще бъдат достъпни за клиентите от пускането на пазара на новото поколение двигатели през лятото на 2015 г. Намалението на разхода на гориво и емисиите на CO2 варира от 4,5 процента при BMW 318d Gran Turismo до 13,8 процента при BMW 320d Gran Turismo. И допълнително подобрени в ръчните и автоматичните трансмисии, функцията Auto Start Stop, Brake Energy Regeneration, работата при поискване на второстепенните групи и режима ECO PRO, които заедно помагат на новото BMW Серия 3 Gran Turismo да постави еталон за икономия на гориво и емисии.

BMW 320i Gran Turismo, 318d Gran Turismo и 320d Gran Turismo се предлагат стандартно с шестстепенна ръчна скоростна кутия, но могат да бъдат поръчани и с 8-степенна ZF автоматична скоростна кутия.

Всички останали варианти на двигатели са стандартно оборудвани с автоматична скоростна кутия. А това означава, че три други варианта на автомобила (BMW 330i Gran Turismo, BMW 340i Gran Turismo и BMW 325d Gran Turismo) се предлагат изключително с автоматичния ZF 8HP.Подобренията в ефективността, увеличаването на крайното съотношение и намаляването на приплъзването на конвертора по време на процеса на смяна на предавките, водят до три процента намаление на разхода на гориво и емисиите на CO2. В същото време клиентите могат да очакват повишаване на комфорта при шофиране.

Всички бензинови модели на BMW Серия 3 Гран Туризмо и дизелови двигатели, които задвижват BMW 320d Гран Туризмо и BMW 330d Гран Туризмо, могат да бъдат оборудвани с BMW xDrive задвижване на четирите колела.

BMW 335d xDrive Gran Turismo има стандартно задвижване на четирите колела.

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ BMW Серия 3 Gran Turismo LCI Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема