Торино Valentino Park Auto Show: BMW присъства

Съдържание:

Торино Valentino Park Auto Show: BMW присъства
Торино Valentino Park Auto Show: BMW присъства
Anonim
2016 Торино Valentino Park Auto Show

Торино Valentino Park Auto Show: BMW представя, за да отпразнува своята стогодишнина и 50-ата годишнина на BMW Италия

Торино Valentino Park Auto Show: BMW представя, за да отпразнува своята стогодишнина и 50-ата годишнина на BMW Италия.

По време на цялото събитие, най-вълнуващите и динамични иновации от гамата на M GmbH ще бъдат изложени пред публика:

  • BMW M2 купе, най-малкото, но с голямо сърце, което напомня за колата, която направи историята на Групата в края на шейсетте: BMW 2002 Turbo.
  • BMW M4 GTS, ограничено издание от 700 бройки, като някои емблематични спортни автомобили от миналото като BMW M3 CSL.
  • BMW M6 Competition Edition, 600 HP версия, вдъхновена от новия състезателен модел M6 GT3, с който BMW Italia Team участва в италианския шампионат в своята категория.
  • BMW 3.0 CSL Hommage, който отдава почит на BMW 3.0 CSL от 1975 г., който участва в няколко състезания в Северна Америка. Тази концепция видя своя дебют на Pebble Beach Concours d'Elegance.

На щанда на MINI беше представен уникален модел, MINI Clubman ALL4 Scrambler, персонализация от новото MINI Clubman с детайли, които напомнят мотоциклета BMW R nineT Scrambler.

Изложението на моделите по време на автомобилното изложение Parco Valentino в Торино се фокусира върху динамиката на марката, не само за двигателите, но и за способността за промяна и желанието винаги да гледаме напред.

Италианските чествания на стотата годишнина на групата и петдесетата годишнина на BMW в Италия официално започнаха в Торино, в присъствието на голяма част от автомобилния свят, и са ориентирани към следващите сто години, дори преди в миналото според официалното мото на стогодишнината, "СЛЕДВАЩИТЕ 100 ГОДИНИ".

"СЛЕДВАЩИТЕ 100" е централната тема на инсталацията, която ще оживява в двора на замъка Валентино в събота и неделя.

Всъщност, изложба на исторически автомобили на BMW Group и най-представителните модели от текущата гама е планирана да оформи гигантски знак „NEXT 100“, символ на ориентираната към бъдещето визия на стогодишнината на BMW.

Думата „СЛЕДВАЩ“ще бъде оформена от BMW Motorrad и подредена вертикално, по късата страна на двора, докато цифрите „100“, оформени от автомобили BMW и MINI, в по-голяма каросерия, ще бъдат хоризонтални по протежение дългата страна.

Първата цифра "1" е съставена от текущата и историческа гама на MINI, която от 1970 г. до днес има голям принос в историята на автомобила.

Централната цифра „0“е съставена от настоящите модели, които най-добре представят ценностите на Групата, динамиката с марката M и устойчивостта с iPerformance електрифицираните продукти. Именно автомобилите на бъдещето, iPerformance plug-in хибридите, ще бъдат ориентирани, сякаш за да отдадат почит, към най-представителните коли от миналото, които формират последната цифра "0".

Зад четирите ъгъла Rolls-Royces завършват инсталацията.

Сред историческите автомобили заслужава да се спомене вдъхновението на изложената кола, BMW 2002 Turbo и M3 CSL и GT. Но също така и автентични шедьоври като BMW 507, BMW 328, BMW M1 и BMW 3.0 CSL Batmobile. И истински дизайнерски икони като малката Isetta.

Сред мотоциклетите със сигурност заслужават внимание BMW R 90 S, BMW R 80 G / S Париж Дакар, BMW R 100 RS и BMW K1. Всички велосипеди, които белязаха една ера с иновации и традиции.

BMW i8 Futurism Edition, специално издание, създадено, за да отпразнува 50 години история на BMW в Италия и поръчано от BMW Italia и Garage Italia Customs, ще участва в парада, предшестващ Parco Valentino Grand Prix, тръгващ от Piazza Vittorio Венето в 15:00 ч. в събота, 11 юни 2016 г.

Събитието през уикенда е само началото на италианските празненства.

За да отдаде почит на двете исторически годишнини и да отпразнува следващите 100 години на Групата, BMW Italia ще представи график от събития от 23 до 25 септември 2016 г., които ще се проведат на националната писта Монца, включваща Марки BMW, MINI, BMW Motorrad и техните клубове, фенове и клиенти.

По този повод BMW Italia също ще бъде партньор на Liga Rock Park, който ще се проведе в Монца на 24 и 25 септември.

2016 Торино Valentino Park Auto Show

Популярна тема