BMW i8: Вече се предлага с екстериорни цветове BMW Individual

Съдържание:

BMW i8: Вече се предлага с екстериорни цветове BMW Individual
BMW i8: Вече се предлага с екстериорни цветове BMW Individual
Anonim
BMW i8 Individual
BMW i8 Individual

BMW i8: Вече се предлага с екстериорни цветове BMW Individual. Първоначално достъпни за Обединеното кралство, те ще бъдат разширени за целия европейски пазар

BMW i8: Вече се предлага с екстериорни цветове BMW Individual. Първоначално достъпни за Обединеното кралство, те ще бъдат разширени за целия европейски пазар. Всичко това може да бъде разширено до пазара в Северна Америка до края на годината.

Като част от колекцията BMW Individual, клиентите ще могат да избират от множество изключителни бои, които не само допълват идеално стила на BMW i8, но и отразяват личния стил на клиента.

Новите цветове са: Java Green, Speed Yellow, Solar Orange, Twilight Purple Pearl, Frozen Grey, Frozen Black, San Marino Blue и Grigio Telesto Pearl, за да назовем само няколко.

Предлагат се разнообразни покрития: независимо дали са неметални, метални или Xiralic - които използват смес от синтетична слюда или алуминиеви люспи за създаване на искрящи ефекти.

Още по-впечатляващо е матираното матово покритие на боята, което има уникален блясък, което прави контурите на BMW i8 още по-забележими и подчертава скулптурния характер на автомобила. Добавянето на новата програма за боядисване на екстериора BMW Individual за BMW i8 следва успешните първи поръчки за лимитираното издание Protonic Red, което е направено специално за Обединеното кралство.

Коментирайки програмата BMW Individual за екстериорната боя на BMW i8, Ричард Хъдсън, директор продажби за BMW Великобритания, каза:

“BMW i8 въплъщава завършената визия на модерен и устойчив спортен автомобил. Новите екстериорни бои не само допълват емоционалния стил и дизайн на BMW i8, но също така се сливат в хармония с марката BMW i и възможността да предоставят на клиентите ексклузивни опции по поръчка."

С над 1400 BMW i8, продадени в Обединеното кралство от пускането на пазара през 2014 г., BMW i8 става все по-силен, печелейки многобройни отличия по пътя си, включително наградата Top Gear Автомобил на годината през 2014 г. и 2015 г. в Обединеното кралство Награда „Кола на годината“и награда „Световна екологична кола“, за да назовем само няколко.

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: