BMW 330e Celebration Edition: само за Япония

Съдържание:

BMW 330e Celebration Edition: само за Япония
BMW 330e Celebration Edition: само за Япония
Anonim
BMW 330e Celebration Edition Япония
BMW 330e Celebration Edition Япония

BMW 330e Celebration Edition: само за Япония, ограничен до 100 бройки, за да отпразнуват 100-годишнината на BMW Group

BMW 330e Celebration Edition: само за Япония, ограничен до 100 бройки, за да отпразнуват 100-годишнината на BMW Group.

BMW Япония реши да пусне няколко специални модела тази година, за да отпразнува стогодишнината на компанията. Ще има осем коли в този празничен вид. Предшественикът е BMW 330e, първият plug-in хибриден седан, базиран на BMW Серия 3. Под номенклатурата на BMW 330e Celebration Edition, лимитираната серия, базирана на BMW Серия 3 Япония, той ще се присъедини към три други „дами“в облеклото „Celebration Edition“, които ще бъдат представени скоро: BMW M6 и BMW i8. Точно като своите по-големи братя, тази специална версия на BMW 330e е оборудвана с редица интересни функции.

Първо, ще забележите външната боя в Tanzanite Blue, предоставена от отдела за персонализиране на BMW Individual; отправната точка е екстериорът Luxury Line на автомобила, който пасва идеално на 19 джантите BMW Individual.

Вътре в отделението за пътници също има повече опции, налични от каталога на BMW Individual, като интериора в кожа Cuoio White и вмъкнати в Piano Black и пълнозърнеста кожа Merino, които украсяват арматурното табло, панелите на вратите и централната конзола

Други опции, включени в пакета, са звуковата система Harman / Kardon, BMW Head-Up дисплей и специална вътрешна емблема, която казва на света, че това е само един от 100 BMW 330e Celebration Edition BMW модела, създавани някога.

Под ламарината спецификациите остават същите. Под капака има 2-литров 4-цилиндров турбобензинов двигател, способен да достави 184 к.с. и 290 Nm въртящ момент, работещ в тандем с електрически мотор, вграден в скоростната кутия, гарантиращ плюс до 88 к.с. и 250 Nm. двойка. За съжаление, двете не могат да осигурят цялата мощност на своето представяне едновременно, така че общата мощност на колата е 252 к.с. и 420 Nm въртящ момент.

Дори и така, трябва да можете да изминете до 40 км с електрическо управление, при максимална скорост от 120 км / ч, което е повече от достатъчно за ежедневно пътуване, според BMW, което твърди, че е създало това автомобил след задълбочено проучване на средното дневно време за пътуване до работното място по света. Цената за юбилейното превозно средство започва от 6 780 000 JPY, което се превежда на приблизително $ 61 000.

Продажбите на BMW 330e Celebration Edition ще започнат на 9 юли.

BMW 330e Celebration Edition Япония
BMW 330e Celebration Edition Япония
Образ
Образ

Препоръчано: