BMW Серия 7 Celebration Edition: 70 бройки за Япония

Съдържание:

BMW Серия 7 Celebration Edition: 70 бройки за Япония
BMW Серия 7 Celebration Edition: 70 бройки за Япония
Anonim
BMW Серия 7 Celebration Edition Япония
BMW Серия 7 Celebration Edition Япония

BMW Серия 7 Celebration Edition: 70 бройки за японския пазар в чест на 100-годишнината на BMW Group

BMW Серия 7 Celebration Edition: 70 бройки за японския пазар в чест на 100-годишнината на BMW Group.

Изглежда, че японските фенове на марката BMW ще имат много поводи да се радват тази година, като местният филиал на баварската компания лансира пълноценни лимитирани модели, за да отпразнува стогодишнината на бялото витло. синьо.

Най-новият модел, който ще бъде представен пред света, е BMW Серия 7 Celebration Edition, четвъртият и последен от моделите на BMW Япония, заедно с BMW M6, BMW i8 и BMW 330e с емблемата Celebration Edition.

Подобно на другите модели, BMW Серия 7 Celebration Edition ще се произвежда в ограничен брой - само 70 от тях ще бъдат пуснати в продажба. И ако се чудите какво ги отличава от останалата част от гамата, достатъчно е да кажете, че всички ще се продават в Azurite Black с ковани джанти 20 ″ Individual Styling 649I, което ги прави различими от определено разстояние.

Влезте и ще бъдете посрещнати от вълна от Extended Merino Leather в цвят Carmel навсякъде в отделението за пътници, към която е добавена тапицерията от Alcantara на Imperial, изработена в същия цвят; Piano Black тапицерия на арматурното табло и индивидуален праг на вратата, който напомня на всички (сякаш е необходимо), че това не е обикновено BMW Серия 7.

Що се отнася до допълнителните функции, аудиосистемата Bowers & Wilkins, дистанционното управление на паркирането, атмосферният въздух и комфортният пакет за задните седалки, който включва масажиращи седалки, ще бъдат налични за всички модели на BMW Серия 7 Celebration Edition.за пътниците, като както и панорамен люк.

Под капака можете да видите, че 4-литровият туин-турбо V8, използван за всички модели на BMW 750Li, е останал непроменен, като все още осигурява 450 к.с. 4,5 секунди

Продажбите на 70 модела с ограничено издание ще започнат на 9 юли с начална цена от 18 800 000 японски йени. При днешния обменен курс те правят около $170 000.

BMW Серия 7 Celebration Edition Япония
BMW Серия 7 Celebration Edition Япония
Образ
Образ
Образ
Образ

Популярна тема