MINI Fluid Fashion: новата колекция за Pitti Uomo 90

Съдържание:

MINI Fluid Fashion: новата колекция за Pitti Uomo 90
MINI Fluid Fashion: новата колекция за Pitti Uomo 90
Anonim
MINI Fluid Fashion
MINI Fluid Fashion

MINI Fluid Fashion: това е новата колекция за Pitti Uomo 90, едно от най-подходящите международни ревюта за мъжка мода и съвременен начин на живот

MINI Fluid Fashion: това е новата колекция за Pitti Uomo 90, едно от най-подходящите международни ревюта за мъжка мода и съвременен начин на живот.

Като част от Pitti Uomo 90, едно от най-важните международни изложения за мъжка мода и съвременен стил на живот, MINI представя лимитирана колекция суичъри във Флоренция. Капсулната колекция MINI FLUID FASHION, проектирана съвместно с пет млади и иновативни марки, се състои от пет суичъра с толкова индивидуални дизайна.

“От основаването си марката MINI въплъщава емблематичен дизайн и индивидуален начин на живот. Пътуването в MINI означава изявление за стил и идентичност: това е и причината, поради която Къщата вече е имала тясна връзка със света на модата през 60-те години на миналия век"

казва Естер Бане, ръководител на стратегията за марката и бизнес иновациите на MINI. След MINI Gentleman's Collection, колекция от аксесоари за съвременния джентълмен, състояща се от шест части, тази година MINI представя колекция само от суичъри. Капсулната колекция MINI FLUID FASHION е ограничена до 200 броя от всеки дизайн и се предлага ексклузивно, считано от средата на юни, чрез онлайн пазаруване на LUISAVIAROMA.

MINI FLUID FASHION: Смелостта се среща безполово

За MINI сътрудничеството в областта на дизайна винаги е било важен инструмент за изследване на собствената гледна точка върху модата и дизайна, откривайки различни аспекти. Последователно, MINI FLUID FASHION съчетава огромния опит на MINI в дизайна със силни импулси от млади марки от пет страни. В суичърите, създадени от MINI, избраните дизайнери превеждат оптимистичното и отворено отношение на марката в много актуални модни изявления, с остър характер още в избора на основата, която трябва да бъде конфигурирана, суичърът: дреха, която може да се носи както от мъже, така и от жени, сред най-демократичните и вездесъщи от всички. Извън категориите, тази „модна класика“е у дома си както на улицата, така и в колекциите на велики дизайнери. Дори в избора на модни дизайнери MINI поема по нетрадиционен път. Настоящите й колекции демонстрират вдъхновяващи дизайни, които предизвикват привидно очевидното съдържание, като преодоляват умствените бариери. Следните модни дизайнери са създали по един суичър: HIEN LE (Германия), Études Studio (Франция), Agi & Sam (Великобритания), SANKUANZ (Китай) и Sunnei (Италия).

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Популярна тема