BMW Group: положен основен камък за завод в Мексико

Съдържание:

BMW Group: положен основен камък за завод в Мексико
BMW Group: положен основен камък за завод в Мексико
Anonim
Завод на BMW Group Мексико
Завод на BMW Group Мексико

BMW Group: първият камък, положен за завод в Мексико, който също ще даде възможност за производство на следващото BMW Серия 3 от 2019 г

BMW Group: първият камък, положен за завод в Мексико, който също ще даде възможност за производство на следващото BMW Серия 3 от 2019 г.

Революционни знаци за началото на строителството на новия завод на BMW Group в Мексико. Гостите, присъстващи на официалната церемония в Сан Луис Потоси бяха:

  • Рохелио Гарса Гарза, заместник-секретар по индустрията и търговията в мексиканското министерство на икономиката;
  • Dr. Хуан Мануел Карерас Лопес, губернатор на щата Сан Луис Потоси;
  • Оливър Зипс, член на Управителния съвет на BMW AG, ръководител на производството;
  • Милагрос Каина-Андре, член на борда на директорите на BMW AG, ръководител на отдел Човешки ресурси и социални връзки.

"Радвам се да открия този завод на BMW Group"

каза членът на Управителния съвет на човешките ресурси Милагрос Каина-Андре и подчерта ролята на BMW Group като работодател:

”Нашият успех зависи преди всичко от хората, които работят за нас. Техните способности да създават нашите продукти. Те формират здравата основа на нашия нов завод на BMW в Сан Луис Потоси. Поради тази причина за нас също е важно да бъдем атрактивен работодател тук, да вдъхваме страст към BMW Group сред служителите, да насърчаваме тяхната амбиция и да развиваме техните таланти"

Губернаторът Хуан Мануел Карерас Лопес коментира:

„BMW Group е важен партньор за нашата държава и ще помогне за по-нататъшното развитие на индустрията в региона. Сан Луис Потоси е привлекателен щат за автомобилната индустрия с квалифицирани работници, в логистично интересна позиция и необходимата инфраструктура за развитието на този тип проекти. В Сан Луис Потоси сме готови да подкрепим индустрията."

Начало на производството на BMW Серия 3 Седан, планирано за 2019 г

Сан Луис Потоси ще създаде серия от най-продаваните модели на марката BMW, включително BMW Серия 3 Седан. Емблематичното BMW Серия 3 беше сърцето на марката и е еталон за динамично представяне, ефективност и дизайн.

Заводът в Сан Луис Потоси също така ще може да балансира производствения капацитет на завода на BMW Group в Рослин в Южна Африка, който в бъдеще ще базира производството на новото BMW X3 вместо на BMW Серия 3.

Производството е планирано да започне през 2019 г. с годишен производствен капацитет до 150 000 единици. BMW Group инвестира около 1 милиард долара в нови заводи и създава най-малко 1500 нови работни места. Решението за локализиране в Сан Луис Потоси се основава на критерии като широка мрежа от доставчици и квалифицирана местна работна сила, както и техническа и социална инфраструктура.

Образ
Образ
Образ
Образ
Завод на BMW Group Мексико
Завод на BMW Group Мексико
BMW САЩ - завод BMW Group в Мексико
BMW САЩ - завод BMW Group в Мексико
Образ
Образ

Популярна тема