Pure & Crafted Festival: спонсориран от BMW Motorrad

Съдържание:

Pure & Crafted Festival: спонсориран от BMW Motorrad
Pure & Crafted Festival: спонсориран от BMW Motorrad
Anonim
Pure & Crafted Festival 2016
Pure & Crafted Festival 2016

Pure & Crafted Festival: патронаж на BMW Motorrad за събитието, което ще се проведе в Berlin Postbahnhof с програма на високо ниво от 12 до 13 август

Pure & Crafted Festival: патронаж на BMW Motorrad за събитието, което ще се проведе в Berlin Postbahnhof с програма на високо ниво от 12 до 13 август.

Бившият лидер на Oasis Ноел Галахър и неговите High Flying Birds, Mando Diao, Band of Skulls, Frank Carter & The Rattlesnakes и Abby ще превърнат Pure & Crafted в страхотни летни фестивални изживявания тази година в Берлин. Въпреки това, като оставим настрана всички музикални изкушения, богатата и разнообразна програма доказва още веднъж, че Pure & Crafted Festival е нещо повече от музикален фестивал.

Зоната Wheels и Child Area предлагат страхотни атракции

Както миналата година, сцената ще бъде дадена на персонализирани велосипеди, които ще бъдат "ядрото" на събитието. The Wheels Area е открита лаборатория за всички и многобройните работилници за персонализиране също ще представят своите продукти пред тълпата в Берлин.

BMW Motorrad Truck отново ще отвори врати, за да покаже много изключителни мотоциклети, както и най-новите тенденции.

BMW Motorrad Boutique and Style Collections са нови атракции този път.

Щандовете включват Berham Customs, Nagel Motors и за първи път Krautmotors и силно въздействащ новобранец като The Curves, който ще засили женствената страна на сцената.

В допълнение към всички предимства на наличието на напълно обособена зона за мотоциклети, легендарният Motodrome отново ще бъде там и вълнуваща зона за деца ще забавлява най-малките посетители от Pure & Crafted, така че да е парти за цялото семейство.

Творчески изложители и универсален магазин в района

Магазинът за универсални стоки, разположен в сградата на гара Postbahnhof, ще развълнува всички почитатели на необичайни и висококачествени модни продукти, съчетаващи висококачествени материи и най-добрите кожени изделия и байкърски джаджи.

Тази година изложителите отново включват Blaumann Jeans с техните деним творения и безкомпромисни класики от Red Wing Shoes и Harry Damson.

Новодошлите са Wrenchmonkees, които предлагат функционална екипировка на ездача, както и Feinschmuck и Ondura, които ще представят своите филигранни бижута. За първи път Der Gest alten ще бъде там с пълната си гама от заредени с адреналин публикации от персонализираната сцена.

Популярна тема