BMW ConnectedDrive: цялата гама е свързана от юли

Съдържание:

BMW ConnectedDrive: цялата гама е свързана от юли
BMW ConnectedDrive: цялата гама е свързана от юли
Anonim
Услуга BMW ConnectedDrive
Услуга BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive: от юли цялата гама на BMW Италия е свързана. Разширено спешно повикване, за BMW Teleservices и достъп от първо ниво до услугите BMW ConnectedDrive са стандартни

BMW ConnectedDrive: от юли цялата гама на BMW Италия е свързана. Разширено спешно повикване, за BMW Teleservices и достъп от първо ниво до услугите BMW ConnectedDrive са стандартни.

От юли всички BMW са свързани благодарение на въвеждането на цифровите услуги BMW ConnectedDrive като стандарт в цялата гама.

SIM картата, инсталирана като стандарт, ви позволява да активирате Advanced Emergency Call, което установява връзка с BMW Call Center в случай на авария. Операторът на Call Center се обръща към пътниците в автомобила на техния роден език, дори ако инцидентът е станал в чужбина и бързо организира необходимата помощ за тях. Благодарение на автоматичното предаване на данни, Advanced Emergency Call е в състояние да съобщи мястото и тежестта на инцидента. Цялата събрана информация се изпраща на службите за спешна помощ, в случай че пътниците в автомобила не могат да отговорят на обаждането от Центъра за обаждания.

Интелигентното спешно повикванеможе също да се активира ръчно, за да помогне на други шофьори в беда, например за повикване на първа помощ в случай на инцидент. Отново системата осигурява поддръжка за пътна безопасност.

Втората услуга, вече стандартна за всички BMW на италианския пазар, е BMW Teleservices, която позволява комуникация между автомобила, представителството и центъра за помощ за планиране на дистанционна поддръжка и помощ интервенции. След това автомобилът комуникира автономно със сервизния център, зададен от клиента, предавайки неговите нужди от поддръжка. Клиентът, когато е необходимо, ще получи обаждане от своя сервизен център, който вече ще знае какви интервенции са необходими, предлагайки най-доброто обслужване на клиента. Освен това, за някои видове интервенции ще бъде възможно да се намесите дистанционно, без колата да бъде откарана в сервиза.

Клиентите могат впоследствие да разширят телематичните услуги, като ги закупят през BMW ConnectedDrive Storeкакто през мрежата, така и директно в автомобила, или да подновят услугите след изтичане на периода на тяхното използване изтекъл

Популярна тема