Riders in the Storm: BMW Motorrad представя първия си комикс

Съдържание:

Riders in the Storm: BMW Motorrad представя първия си комикс
Riders in the Storm: BMW Motorrad представя първия си комикс
Anonim
Riders in the Storm_BMW Motorrad Graphic Novel

Riders in the Storm: BMW Motorrad представя първия си комикс на Comic Con Germany

Riders in the Storm: BMW Motorrad представя първия си комикс на Comic Con Germany

От сега нататък BMW Motorrad не само поема по улиците на реалния свят, но следва въображаеми пътища. В сътрудничество с издателската къща Panini Verlags GmbH в момента се създава графичен роман, озаглавен „Riders in the Storm“, като публикуването му е планирано за октомври 2016 г.

Текстът и историята са предоставени от хърватския автор и илюстратор Дарко Макан.

За илюстрирането на това ограничено издание беше възможно да се получат услугите на италианеца Рикардо Буркиели, който е работил повече от 15 години като художник на комикси за големи издатели в Съединените щати, като DC Comics, Marvel и Dark Horse.

„Много от нас са запознати с комиксите от детството, а също така сме виждали супергерои и фантастични светове, адаптирани за големия екран. Хората зад тези истории са също толкова очарователни. Рикардо Бурчиели е любител на мотоциклетизма и чрез него можем да предоставим информация за това как се създава комична история. И, разбира се, ние се уверяваме, че неговите герои са оборудвани с подходящи мотоциклети"

казва д-р Ралф Родепетер, ръководител маркетинг и продуктов мениджмънт в BMW Motorrad.

И така, кои са героите, борещи се със злото на своите мотоциклети? Макани - вдъхновена от модела на татуировка в реалния живот и Макани Терор - е полицайка.Неговите спътници са вълк с изключителни сили, страстната състезателна шофьорка Ив и доста необичайният уличен артист Ники Анимах. След това има мистериозните Черни рицари, разбира се - те също са вдъхновени от герои от реалния живот.

„Това е много специален проект за нас и е голяма чест и удоволствие да можем да си сътрудничим с BMW Motorrad.“

Казва Херман Пол, главен изпълнителен директор на Panini Verlags GmbH.

„Авторът и илюстраторът си прекарват страхотно и ние сме много нетърпеливи да наблюдаваме тази екстравагантна и елегантна смесица от фантазия, приключение и мистерия. Комиксът е проектиран като ограничено издание, така че наистина ще бъде основен акцент за колекционери по целия свят",

добавя Пол.

Популярна тема