ParkMobile: BMW взема мажоритарен дял

Съдържание:

ParkMobile: BMW взема мажоритарен дял
ParkMobile: BMW взема мажоритарен дял
Anonim
Паркмобил BMW

ParkMobile: BMW взема мажоритарен дял. Германската група разширява разширеното си портфолио за свързаност

ParkMobile: BMW взема мажоритарен дял. Германската група разширява портфолиото си за разширена свързаност, достигайки лидер в решението за „мобилно паркиране“Parkmobile.

Функционалността да можете да резервирате и плащате за паркиране в момента е налична с всички телефони, но в решенията за паркиране в близко бъдеще тя ще бъде интегрирана и в автомобила.

В допълнение, бъдещето ще включва "интелигентни" решения, например възможността за резервации и при поискване на конкретно паркомясто, до точката, в която колата може да се движи сама по него. Решенията за паркиране ще бъдат налични за всички марки автомобили.

В допълнение към свързаните решения за паркиране, услугите за мобилност на Parkmobile ще бъдат разширени. И двете страни предвиждат развитието от собственост към икономика на споделяне. BMW разработва широка гама от услуги за мобилност заедно с производството на автомобили, за да подкрепи това развитие.BMW ще действа като стратегически инвеститор за Parkmobile, който ще работи независимо.

Според изпълнителния директор на ParkMoiblie Марио Коерселман, приложението ще продължи да съществува и ще остане достъпно за други производители на автомобили.

Горещи изявления от BMW USA, коментиращи придобиването, чрез коментар от Кен Спаркс, говорител на BMW NA.

„Можем само да потвърдим, че Parkmobile Group в Европа е собственост на BMW Group. Не можем да коментираме Parkmobile International Holding в Съединените щати, която е отделна компания.”

BMW твърди, че е придобил Parkmobile, за да предложи повече услуги на своите клиенти и да стане нещо повече от доставчик на автомобили.

Не ни е трудно да повярваме и да признаем, че BMW може да стане водещ световен доставчик на интермодални услуги чрез своята свързана мобилност. Системата BMW ConnectedDrive е една от най-модерните и разклонени в света; това придобиване само увеличава избора за крайния потребител.

Популярна тема