Rolls Royce Phantom VIII: готов за l’ съвършенство

Съдържание:

Rolls Royce Phantom VIII: готов за l’ съвършенство
Rolls Royce Phantom VIII: готов за l’ съвършенство
Anonim
Rolls Royce Phantom VIII

Rolls Royce Phantom VIII: осмото поколение на флагмана на Spirit of Ecstasy е почти готово. Налице са всички условия това да бъде най-зрелищният Ролс

Rolls Royce Phantom VIII: осмото поколение на флагмана на Spirit of Ecstasy е почти готово. Налице са всички условия това да бъде най-зрелищният Ролс.

Програмата за развитие на осмото поколение на Rolls-Royce Phantom, смятан за "най-добрия автомобил в света", направи още една значителна крачка напред.Нови изображения на новата алуминиева архитектура, проектирана в къщата на Rolls Royce в Гудууд, показват как проектът напредва оптимално и как новият Rolls Royce Phantom придобива форма.

Тази нова високотехнологична алуминиева архитектура, върху която ще се основава новият Rolls Royce Phantom, който ще пристигне през 2018 г., както и всички други бъдещи модели на Rolls-Royce. Междувременно търсенето и на четирите модела на настоящия Rolls Royce Phantom VII остана силно след съобщението през февруари, че ще бъде заменен.

Покровители и ценители на истинския лукс, без да правят компромис с очакванията си за истински израз на супер-лукс, продадоха всичките 50 окончателни модела на Rolls-Royce Phantom Coupé и Drophead Coupé Zenith Collection. Те също така се стичат към представителствата на Rolls-Royce по целия свят и искат допълнителни модели от колекцията Bespoke; към които се добавят серия от модели лимузини Phantom, преди производствената линия да затвори на 31 декември 2016 г.

Като признание за това търсене, Rolls-Royce разработва персонализирани версии, които ще се предлагат, за да отговорят на търсенето през 2017 г.

„За да перифразираме Марк Твен, съобщенията за смъртта на Фантома са много преувеличени. Огромното ниво на търсене на Phantom VII, което ще може да покрие и 2017 г., ясно показва, че клиентите на Rolls-Royce няма да приемат никакви компромиси. И когато обмисляте закупуването на суперлуксозна кола, няма да бъдете съблазнени от „масовите“луксозни марки.

Горд съм и щастлив да потвърдя, че нов модел Phantom е в процес на разработка и ще бъде съвременен и красив автомобил за ролята си на флагман на глобалния лукс"

каза Торстен Мюлер-Ötvös, главен изпълнителен директор, Rolls-Royce Motor Cars.

Популярна тема