BMW Motorrad Race Trophy: участват 129 пилота

Съдържание:

BMW Motorrad Race Trophy: участват 129 пилота
BMW Motorrad Race Trophy: участват 129 пилота
Anonim
BMW Motorrad Race Trophy

BMW Motorrad Race Trophy, за изданието от 2016 г., цели 129 пилота участваха с BMW S 1000 RR в четири шампионата

BMW Motorrad Race Trophy, 129 пилоти участваха със своите BMW S 1000 RR в четири шампионата за изданието 2016.

Това е нов рекорд. Имаше и допълнителни промени в горната част на класирането: чилийският състезател Максимилиан Шайб завърши на втора позиция, благодарение на още една победа в FIM CEV European Superbike Championship.Това беше един от многото блестящи резултати, постигнати от състезателите на BMW S 1000 RR миналия уикенд, благодарение и на подкрепата на BMW Motorrad Motorsport. Всъщност победи и класирания на подиума бяха записани и във Френския шампионат по супербайк (FSBK), във френския Европейски шампионат по велосипеди (FR EU) и в нашия италиански шампионат по супербайк на CIV.

BMW Motorrad Race Trophy 2016

На върха на временното класиране винаги намираме чеха Михал Прашек (AARR STK), който може да се похвали с 262 00 точки за Race Trophy. Новак на втора позиция обаче е чилиецът Максимилиан Шайб със 198,80 точки. Шайб спечели втората си победа за сезона миналия уикенд в Европейския шампионат по супербайк на FIM CEV. Той е плътно следван от победителя в Isle of Man TT, британецът Иън Хътчинсън, който заема трето място в класирането, след като до момента е взел 198,50 точки в BMW Combined Road Race Challenge (BMW RRC).Можете да се запознаете с пълната класация, публикувана по-долу.

Крайните срокове за регистрация за BMW Motorrad Race Trophy 2016 изтекоха и тази година също беше регистриран нов рекорд на участниците. След две блестящи първи години, в които участниците бяха съответно 69 и 104, Race Trophy зрелищно продължи растежа си през 2016 г. Тази година всъщност 129 пилоти на BMW се включиха в това уникално състезание. Те идват от 25 различни страни на шест континента и се състезават за 82 различни отбора в 27 различни лиги или серии по целия свят.

BMW Motorrad Race Trophy

Популярна тема