Rolls Royce Dawn: “ Thelegraph” назначаването на луксозен автомобил от ’ година

Съдържание:

Rolls Royce Dawn: “ Thelegraph” назначаването на луксозен автомобил от ’ година
Rolls Royce Dawn: “ Thelegraph” назначаването на луксозен автомобил от ’ година
Anonim
Rolls Royce Dawn

Rolls Royce Dawn: "Thelegraph" обяви луксозен автомобил на годината в колоната за наградите на Telegraph Cars. Суперлуксозният кабриолет на Rolls Royce се отличава с качество, лукс и комфорт

Rolls Royce Dawn: "Thelegraph" обяви луксозен автомобил на годината в колоната за наградите на Telegraph Cars. Суперлуксозният кабриолет на Rolls Royce се отличава с качество, лукс и комфорт.

Това, че Rolls Royce Dawn беше необичайна кола, се приемаше за даденост, но това, че се издигна по целия свят, беше истинска изненада.Новият "Dawn" на марката "Spirit of Ecstasy" е може би най-висшият израз на Rolls-Royce за лукс, комфорт и качество. И затова "Дейли Телеграф" го нарече "Луксозен автомобил на годината" в своите годишни награди Telegraph Auto Awards.

Победителите бяха избрани от група експерти, пътни тестери и някои от най-уважаваните коментатори в автомобилния свят. С присъждането на тази престижна награда съдиите обявиха:

"Зората определя самата същност на луксозния автомобил. Няма друга кола, която да е по-релаксираща от шофирането или да кара пътниците в нея да се чувстват толкова специални.“

Наградата е едно от многото големи международни признания, които Rolls Royce Dawn получава от глобалното си представяне през март 2016 г.; "луксозната" добавка на Telegraph, обяви Rolls Royce Dawn за победител в техния приз Кола на годината за 2015 г.

"С началото на летния сезон Dawn вече осветява някои от най-желаните горещи точки в света, представяйки се на луксозните клиенти с най-бляскавия и социален Rolls-Royce в историята."

каза Торстен Мюлер-Ötvös, главен изпълнителен директор на Rolls-Royce Motor Cars, който продължи:

„Признанието, което получаваме от водещите световни публикации, отразява феноменалното търсене, което изпитваме за нов автомобил, който е популярен сред успешните мъже и жени.“

Пускането на Rolls Royce Dawn представлява ключов момент за Rolls-Royce Motor Cars и обещава да привлече ново поколение успешни, по-млади и по-динамични клиенти чрез един изящен съвременен автомобил, но с "класическите" канони Красавицата на Rolls-Royce.

Популярна тема