BMW Classic: нова централа е открита в исторически квартал

Съдържание:

BMW Classic: нова централа е открита в исторически квартал
BMW Classic: нова централа е открита в исторически квартал
Anonim
BMW Classic Group - BMW Oldtimer - BMW Museum
BMW Classic Group - BMW Oldtimer - BMW Museum

BMW Classic: новата централа в квартал Милбертсхофен в Мюнхен беше тържествено открита, където са събрани архивът, колекцията от автомобили, работилницата и центърът за клиенти

BMW Classic: новата централа в квартал Милбертсхофен в Мюнхен беше тържествено открита, където са събрани архивът, колекцията от автомобили, работилницата и центърът за клиенти.

BMW Classic завърши преместването на новото си място на историческо място. Архивът на компанията и колекцията от превозни средства, лабораторията и центърът за клиенти, заедно със сервиза за резервни части за класически автомобили и мотоциклети сега са събрани в комплекс от сгради в квартал Милбертсхофен в Мюнхен. Така историята на BMW Group намира нов дом по време на стогодишнината на компанията и в същото време в нейното историческо седалище. Обектът на Moosacher Strasse 66, с площ от около 13 000 квадратни метра, включва една от първите производствени сгради на това, което по онова време беше новосъздадена компания. Тази сграда е запазена по време на реставрационните работи, както и старата врата, която сега е сграда от исторически интерес и представлява вход в историята на BMW Group.

„Сега имаме всичко под един покрив и условията са идеални за поддържане на историческото ни наследство. Успяхме да управляваме първите важни събития като Concorso d’Eleganza Villa d’Este, Mille Miglia и Фестивала на скоростта директно от новата ни централа. И центърът за събития демонстрира своите ценни умения, например на пресконференцията за отбелязване на 100-годишнината на компанията.

Улрих Книпс, ръководител на BMW Group Classic.

Нова възможност с ново местоположение

Новата централа на BMW Group Classic също така предлага място за срещи на собственици и ентусиасти на класически превозни средства от марките BMW, MINI и Rolls-Royce, като предоставя информация и услуги, свързани със запазването и грижата за техните автомобили и мотоциклети. В историческото производствено хале са представени превозни средства и множество други предмети от обширната колекция BMW Group Classic. Структурите и пространствата, създадени за събития, могат да бъдат резервирани за провеждане на събития. На участниците се предлагат обиколки с екскурзовод, за да направят общ преглед на новата централа и да предоставят информация за историята на компанията. Кафе "Mo 66" е отворено за посетители, които през прозореца могат да наблюдават работилницата на BMW Group Classic Center.

Едно място, но три различни души

В новата си централа BMW Group Classic значително разшири възможностите за създаване на бизнес, свързан с историята на компанията и нейните три марки: BMW, MINI и Rolls-Royce. На въпроси относно историята на компанията, марките и продуктите можете да намерите отговор в архивите на BMW Group. Екипите, отговарящи за комуникацията с медиите и маркетинга, вече могат да извършват своята работа в новия център, заедно със специалисти, ангажирани с организацията на събития и изложения. Персоналът на BMW Group Classic Center има дългогодишна традиция от опит, умения и страст. Те работят по опазването и възстановяването на исторически автомобили и мотоциклети и предлагат подкрепа за покупка или продажба на класическо превозно средство. Офертата на BMW Group Classic включва и заем на класически автомобили и наличност на резервни части. Гамата от предлагани резервни части включва над 55 000 артикула и непрекъснато се увеличава. Собствениците на четири- или двуколесни колекционерски предмети ще се възползват от тази наличност на оригинални резервни части.

BMW Classic Group - BMW Oldtimer - BMW Museum
BMW Classic Group - BMW Oldtimer - BMW Museum
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: