BMW 740e iPerformance: l&пристига8217; флагман на крана

Съдържание:

BMW 740e iPerformance: l&пристига8217; флагман на крана
BMW 740e iPerformance: l&пристига8217; флагман на крана
Anonim
BMW 740e iPerformance

BMW 740e iPerformance: флагманът пристига на крака. Предлага се и във версия с дълга база и със задвижване на всички колела xDrive

BMW 740e iPerformance: флагманът пристига на крака. Предлага се и във версия с дълго междуосие и със задвижване на четирите колела xDrive. Технологията за задвижване BMW eDrive, разработена за автомобили BMW i, дебютира в новото BMW Серия 7, което сега се състои от три луксозни флагмана с plug-in хибридна система. Задвижването се състои от последно поколение четирицилиндров бензинов двигател с технология BMW TwinPower Turbo и електрически мотор, които заедно произвеждат системна мощност от 240 kW / 326 к.с.Новото BMW 740e iPerformance с нормално междуосие и новото BMW 740Le iPerformance с удължено междуосие се отличават със своята изключителна динамика, комбинирана с комбиниран разход на гориво от 2,2 - 2,0 литра на 100 километра и стойност на CO2 от 50 - 45 грамове на километър

Мощността на двата двигателя се разпределя от интелигентното задвижване на четирите колела постоянно между предните и задните колела според нуждите.

Благодарение на plug-in хибридните модели на новото BMW Серия 7, най-високото ниво на удоволствие от шофирането, комфорт при пътуване и лукс могат да бъдат изпитани в комбинация с нулеви емисии само на електрическа мобилност. Автомобилите BMW iPerformance представляват най-последователното прилагане на EfficientDynamics в автомобилите на марката BMW досега. В допълнение към BMW eDrive, архитектурата на каросерията с Carbon Core също се базира на ноу-хауто на BMW i. Гама от иновативни продукти и услуги, първоначално разработени за BMW i, са на разположение за зареждане на високоволтова батерия.

Ефективност, автономност и авангардно

При поискване, моделите BMW 740e iPerformance, BMW 740Le iPerformance и BMW 740Le xDrive iPerformance могат да бъдат оборудвани с BMW лазерна светлина против отблясъци, която направи световната си премиера в Plug-in хибридния спортен автомобил BMW i8. Интелигентното управление на енергията осигурява оптимално взаимодействие на двигателя с вътрешно горене и електрическия мотор. Благодарение на електрическото усилване, преди всичко скоростта на реакция е значително увеличена по отношение на динамиката; освен това, благодарение на електрическата помощ, предимството на ефективността и възможността за шофиране изключително в електрически режим в града и по извънградските пътища създават заедно изключително удоволствие от шофирането и устойчивост. Електрическият пробег в тестовия цикъл на ЕС за plug-in хибриди е 44 - 48 километра за BMW 740e iPerformance и BMW 740Le iPerformance.

За италианския пазар само моделът BMW 740e ще се предлага от 97 350 евро

BMW 740Le iPerformance Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема