BMW X3M F97: ето го на Нюрбургринг

Съдържание:

BMW X3M F97: ето го на Нюрбургринг
BMW X3M F97: ето го на Нюрбургринг
Anonim
BMW X3M F97 шпионин

BMW X3M F97: високопроизводителният модел от висок клас на новия G01 SUV стартира в Зеления ад на Нюрбургринг

BMW X3M F97: високопроизводителният модел от висок клас на новия SUV G01 стартира в Зеления ад на Нюрбургринг.

Третият SUV, направен от M отдела, ще се присъедини към другите SUV автомобили на Motorsport от BMW, с цел не само разрастване на бизнеса с „повдигнати“превозни средства, но и на известното му M подразделение.

Тестовото муле BMW X3 M F97 разкрива типичната M предница, с големи въздухозаборници и дизайн, напомнящ този, който вече е виждан при M2.BMW X3 M F97 също придобива по-мускулест вид, с по-плоски калници, по-широки калници и намален просвет.

Задната част на автомобила демонстрира характерните за М ауспуси: четири красиви ауспуха, центрирани и интегрирани в преработена, спортна броня.

За да се конкурира с Audi RSQ5 и Mercedes-Benz GLC 55 AMG, новото BMW X3 M F97 е базирано на следващото поколение средноразмерен SUV, BMW X3 G01.

Новият X3 е нараснал по размер и ще има по-мускулест дизайн. В сравнение с настоящия модел, BMW X3 M.Y. 2017 ще бъде подложена на загуба на тегло от почти 100 килограма, благодарение на новата модулна платформа (35up, ред.) със задвижване на задните колела и използването на леки материали.

Динамиката на шофиране и екстериорният дизайн винаги са били силна страна за семейството M, но интериорът на новото BMW X3 и BMW X3 M F97 ще бъде изцяло по отношение на качество и спортен дух.Двигателят изглежда е редови 6-цилиндров двигател с компресор и двойно турбокомпресор, способен да достави мощност от почти 500 к.с.

Yandex Automotive Майк засне видео на мулето BMW X3 M F97, което лудува около „Ринга“.

BMW X3M F97 шпионин Образ

Популярна тема