BMW Серия 1 Седан: пристига седанът с предно задвижване за Китай

Съдържание:

BMW Серия 1 Седан: пристига седанът с предно задвижване за Китай
BMW Серия 1 Седан: пристига седанът с предно задвижване за Китай
Anonim
BMW Серия 1 Седан
BMW Серия 1 Седан

BMW Серия 1 Седан: Седанът на BMW с предно задвижване официално ще се предлага само за китайския пазар

BMW Серия 1 Седан: Официално, седанът на BMW с предно предаване ще се предлага само за китайския пазар. BMW Group и BMW Brilliance Automotive Ltd. (BBA) ще могат да изследват нов сегмент: този на премиум компактните автомобили в Китай с BMW Серия 1 Седан - първият компактен спортен седан под марката BMW. Това прави продуктовата гама на BBA в компактния клас още по-изчерпателна с първокласни премиум автомобили, покриващи сегментите на Active Tourer, Sports Activity Vehicle и Sedan Sport, привличайки нови групи клиенти на премиум автомобили.

Премиум компактният сегмент е най-бързо развиващият се сегмент в света и в Китай.

Това е изключителен модел, направен по мярка и съобразен с нуждите на китайските клиенти, изключително произведен и специално продаван в Китай. Разработката и тестването на новия автомобил е извършено в централата на BMW с участието на китайски инженери. Новият автомобил също така проведе високоинтензивни пътни тестове спрямо различните обстоятелства на пътните условия и климатичните ситуации на различни терени в Китай. С BMW Серия 1 Седан инженерите на BMW обърнаха голямо внимание на специфични настройки и подобрения, базирани на навиците на китайските клиенти и по отношение на средата, в която се използва автомобилът.

Стилът

BMW Серия 1 Седан произхожда от концептуалния автомобил BMW Concept Compact Sedan, който направи своята световна премиера на автомобилното изложение в Гуанджоу през 2015 г. Като готов за производство модел, BMW Серия 1 Седан запазва дизайнерските елементи на концептуалния автомобил, включително типичните за BMW пропорции на каросерията. BMW Серия 1 Седан веднага се разпознава като BMW. Той има лице, характеризиращо се с двойната бъбрековидна решетка, както и кръглите фарове с двойни светодиоди и емблемата на марката в много настояща, спортна и модерна интерпретация. Характерният език на дизайна на BMW се проявява и в спортния, емоционален и модерно изглеждащ силует с класическата извивка на Hofmeister.

Популярна тема