Rever: BMW Motorrad стратегически партньор за мобилност

Съдържание:

Rever: BMW Motorrad стратегически партньор за мобилност
Rever: BMW Motorrad стратегически партньор за мобилност
Anonim
Партньор на REVER BMW Motorrad
Партньор на REVER BMW Motorrad

Rever, компанията за телематични услуги, избра BMW Motorrad за свой стратегически партньор за глобалната общност на мобилността и мотоциклетите

Rever, компанията за телематични услуги, избра BMW Motorrad за стратегически партньор за глобалната общност на мобилността и мотоциклетите.

Планирайте най-красивите маршрути, карайте с мотоциклетистите, които го живеят, споделяйте преживявания през деня и разказвайте мечтите си за пътуване през нощта. Имайки това предвид, BMW Motorrad влезе в стратегическо партньорство с технологичния стартъп Rever, за да изгради глобална общност от мотоциклетисти.

От стартирането му през 2015 г., потребителите, които са използвали приложението на милиони мили пътища за своите мотоциклетни разходки, са се разпространили в 119 страни по света. С безплатно приложение, налично за iOS и Android, работещо във връзка с уебсайта на Rever, за да помогне на шофьорите да открият най-добрите пътища в света, да създадат персонализирани маршрути, да проследяват пътувания и да споделят изживяване при шофиране в социалните медийни платформи.

По този начин BMW Motorrad ще може да разшири своите дигитални предложения, свързани с изживяването при шофиране, в директен контакт с целевата си група.

Хайнер Фауст, вицепрезидент продажби и маркетинг на BMW Motorrad, каза:

„Ние виждаме бъдещето на мотоциклетизма като свързано изживяване, с водачи, използващи най-новите технологии, за да подобрят своето каране и да позволят на другите да споделят своята страст към карането. Rever предлага много обещаваща мобилна технология в нашата индустрия и ние сме много развълнувани от бъдещия бизнес потенциал, който виждаме заедно с Rever.”

Rever

Джъстин Брадшоу, съосновател на Rever:

„Мотористите са изключително страстни, те са приключенски хора, но нямаше специфична среда за мотоциклети и споделяне на нашите страсти, опит и идеи. Работейки с BMW, той ще ни изведе на преден план с иновативна технология, способна да направи цялото изживяване при каране на мотоциклет по-достъпно, по-възнаграждаващо и по-свързано."

Марк Рьобке, главен изпълнителен директор и съосновател на Rever, добавя:

"Наистина сме развълнувани да бъдем включени в новите технологии, които могат да подобрят изживяването при каране и да повишат ентусиазма за мотоциклетизъм по целия свят."

Популярна тема