BMW i Vision Future Interaction печели l’ Auto Test Sieger 2016

Съдържание:

BMW i Vision Future Interaction печели l’ Auto Test Sieger 2016
BMW i Vision Future Interaction печели l’ Auto Test Sieger 2016
Anonim
BMW i Vision Future Interaction BMW i8 Spyder
BMW i Vision Future Interaction BMW i8 Spyder

BMW i Vision Future Interaction печели Auto Test Sieger за 2016 г. Концепцията на BMW, показана на CES 2016 в Лас Вегас, печели нова първа награда

BMW i Vision Future Interaction печели Auto Test Sieger 2016. Концепцията на BMW, показана на CES 2016 в Лас Вегас, печели нова първа награда. В революционната баварска концепция всички функции могат да се управляват с помощта на повърхностите пред очите на водача и чрез лесни чувствителни на допир жестове.

BMW i Vision Future Interaction предлага впечатляващ поглед към една идея за кола, свързана с бъдещето, която интегрира водача в цифрова среда и е по-интуитивна и удобна за използване.

Интериорът на бъдещето. BMW i Vision Interaction е базиран на бъдещия BMW i8 Concept Spyder. Неговите дисплеи с висока разделителна способност, с интегрирана функция Head-Up Display, отразяват най-важните данни за автомобила на предното стъкло, докато група от инструменти показва друга информация триизмерно (автостереоскопично) - например за превозни средства, пътуващи отпред или превозни средства от обратната посока, които все още не са в зрителното поле на водача.

21-инчовият (приблизително 40 см) широк дисплей се управлява чрез управление с жестове. Работи като сензорен екран, който не е необходимо да се докосва, със сензори за откриване на движение на ръцете в три измерения. Докосването на чувствителните повърхности на централната конзола предоставя допълнителни опции, позволяващи на потребителя да навигира през менютата просто като ги докосва с върховете на пръстите, както при смартфон.

Когато водачът влезе в BMW i Vision Future Interaction, този панорамен дисплей представя безпроблемно съдържанието си, което може да се гледа на смартфони или други цифрови устройства с помощта на услугата BMW Connected.

Дисплеят автоматично се настройва за активирания в момента режим на шофиране. В бъдещ сценарий, при който превозните средства ще се движат напълно автономно, системата може да превключи от изцяло аудио предаване на телефонни разговори, например, към видео предаване.

Популярна тема