Rolls Royce Dawn: “ Най-доброто от най-доброто” за ГЕРМАНСКИЯ ДИЗАЙНЕРСКИ СЪВЕТ

Съдържание:

Rolls Royce Dawn: “ Най-доброто от най-доброто” за ГЕРМАНСКИЯ ДИЗАЙНЕРСКИ СЪВЕТ
Rolls Royce Dawn: “ Най-доброто от най-доброто” за ГЕРМАНСКИЯ ДИЗАЙНЕРСКИ СЪВЕТ
Anonim
Rolls Royce Dawn
Rolls Royce Dawn

Rolls Royce Dawn: първият кабриолет от новата ера на Rolls-Royce, получава наградата "Най-доброто от най-доброто" от GERMAN DESIGN COUNCIL

Rolls Royce Dawn: първият кабриолет от новата ера на Rolls-Royce, получава наградата "Най-доброто от най-доброто" на GERMAN DESIGN COUNCIL.

Германският съвет по дизайн призна изключителния дизайн на новия Rolls Royce Dawn на годишните награди на Съвета.

Кабриолетът "Spirit of Ecstasy" получи две награди в две отделни категории: Dawn бе отличен с "Най-доброто от най-доброто" за своя разкошен интериор и "Победител" за външния си дизайн.

Наградите ще бъдат официално връчени на автомобилното изложение в Париж, което ще се проведе тази есен. Що се отнася до наградите на Германския съвет за дизайн, трябва да се признае, че те са уникални, международно признати и отличават отличния дизайн на продукта. Журито е съставено от международно признати експерти от света на автомобилната индустрия и света на дизайна.

Наградата е само едно от многото големи международни признания, от които Rolls Royce Dawn е удостоен от глобалното си представяне през март 2016 г.

„Тази награда потвърждава компетентността на страхотната дизайнерска работа, извършена от Rolls-Royce Motor Cars. Дизайнерският екип на Rolls-Royce, ръководен от Giles Taylor, е проектирал най-бляскавия и социален Rolls-Royce в историята. Уникалната, абсолютно безкомпромисна индивидуалност на Rolls Royce Drophead Coupé Dawm беше изключително добре приета в Германия и ни позволява да продължим успеха си и да правим иновации в тази посока. Пускането на пазара на Dawn представлява ключов момент за Rolls-Royce Motor Cars и ни обещава да привлечем ново поколение успешни, млади и динамични клиенти чрез изключително съвременен израз на естетика, като същевременно запазим корените на Rolls-Royce живи.“

Петер Шопман, регионален директор на Rolls-Royce Motor Cars за Германия.

Популярна тема