Innovation Days 2016: новините от BMW Connected

Съдържание:

Innovation Days 2016: новините от BMW Connected
Innovation Days 2016: новините от BMW Connected
Anonim
Дни на иновациите 2016 BMW Connected

Innovation Days 2016: иновациите на BMW Group в иновативната област на телематиката, благодарение на новото BMW Connected

Innovation Days 2016: иновациите на BMW Group в иновативната област на телематиката, ефективността на двигателя и интелигентната мобилност.

Първият дебют е за новатаBMW Connected услуга, която работи на гъвкава платформа, Open Mobility Cloud, и създава пълна взаимовръзка между автомобила и потребителя на цифровата вселена, използвайки различни допирни точки, като iPhone и Apple Watch.В първата версия на BMW Connected фокусът е върху управлението на пътуването и автомобила: това включва цифрови оферти и услуги, които опростяват ежедневното планиране на маршрути и срещи. Благодарение на BMW Connected, потребителят пристига на дестинацията навреме и спокоен. След като акаунтът ConnectedDrive бъде генериран и кратката онлайн регистрация е извършена, потребителят може бързо и лесно да дефинира своя клиентски профил в BMW Connected.

Разширените функции на BMW Connected

Отсега нататък BMW Connected разпознава информация, свързана с мобилността, в календарните данни, като адреси и часове на пристигане, и информира потребителя за оптималното време на заминаване въз основа на информацията за трафика в реално време, така че потребителят да пристигне в желаното време на дестинацията. Първоначално услугата ще бъде достъпна само за потребители на iPhone.

Но това не е всичко: BMW Connected също ще ви помогне да прехвърлите местоположения и конкретни „интересни точки“от други приложения, да ги депозирате като дестинация с желания час на пристигане и да ги заредите с няколко щраквания в навигационните системи на автомобилите BMW.

В хибридните автомобили и моделите BMW i, системата BMW Connected също ще ви позволи да прочетете най-важните данни, като обхват и състояние на зареждане на акумулатора на автомобила, извън автомобила, следователно преди да потеглите. за да ги интегрирате в плана си за пътуване.

Стартирането в САЩ вече се случи, в Европа скоро

В САЩ BMW Connected е на пазара от 31 март 2016 г. От август 2016 г. BMW Connected ще бъде представен в следните страни: Германия, Австрия, Обединеното кралство, Италия, Франция, Швейцария, Белгия, Испания, Дания, Холандия, Чехия, Норвегия, Полша, Португалия, Швеция, Финландия, Ирландия и Люксембург. Версията на BMW Connected, представена в Европа, вече включва отзиви и заявки от американски потребители.

Дни на иновациите 2016 BMW Connected

Популярна тема