Alpina-BMW B5 Touring: ето първите шпиони на окончателната версия

Съдържание:

Alpina-BMW B5 Touring: ето първите шпиони на окончателната версия
Alpina-BMW B5 Touring: ето първите шпиони на окончателната версия
Anonim
Alpina-BMW B5 Touring

Alpina-BMW B5 Touring: пристигат първите шпионски снимки на окончателната версия на ателието на Buchloe

Alpina-BMW B5 Touring: първите шпионски снимки на окончателната версия на ателието Buchloe пристигат директно от Германия.

Новият Alpina-BMW B5 Touring е базиран на изцяло новото BMW Серия 5 G31, което ще бъде представено на автомобилното изложение в Детройт през есента. Високопроизводителният вариант на Alpina ще се задвижва от V8 4.4 Bi-Turbo с 560 к.с. и над 700 Nm въртящ момент.

Новото семейство G3x е изградено върху новата модулна платформа '35up', сега CLAR, която ще бъде намерена в следващите модели 3, 5, 6, с BMW Серия 7 G11 като предварителен преглед.Платформата съчетава високоякостна стомана, алуминий и въглеродни влакна, което е в състояние да намали масата на текущата серия 5 с 80 кг. CLAR, свиване на CLuster ARchitecture, описва гъвкавостта, осигурена от по-малко, но от по-гъвкави подмодули (клъстери), които са широко регулируеми по съдържание, размер и адаптивност.

Консервативен дизайн, BMW Серия 5 G31 е еволюция на 5er F11, но с модерни акценти, които ясно ще разграничат двата модела. Въпреки че се очакваше "малка серия 7", новият среден седан ще има своя собствена идентичност и характер.

Това, което Серия 5 ще наследи от Серия 7, ще бъде технологията, от новата информационно-развлекателна система iDrive, управлявана с жестове, до лазерно задвижвани фарове. Автономното шофиране ще бъде важен компонент на новото BMW Серия 5 G30, така че очаквайте още по-модерна система от тази в Серия 7.

Най-новото поколение на премиум седана от среден клас ще бъде представено в интернет през следващите седмици, последвано от първите тестове за пресата през есента и пускането на пазара в началото на 2017 г.

Дебютът на Alpina-BMW B5 ще се състои около година след официалния такъв на BMW Серия 5 G30. Просто трябва да изчакаме, за да се насладим на това ново откритие на тевтонския тунер.

Alpina-BMW B5 Touring Образ
Образ

Популярна тема