Rolls Royce Wraith: във фънк

Съдържание:

Rolls Royce Wraith: във фънк
Rolls Royce Wraith: във фънк
Anonim
Rolls Royce Wraith от Антонио Браун

Rolls Royce Wraith: Кой каза, че не мога да нося фънк костюм? Играчът на НФЛ за Питсбърг Стийлърс Антонио Браун представя своя Wraith

Rolls Royce Wraith: Кой каза, че не мога да нося фънк костюм? Играчът на NFL за Pittsburgh Steelers, Антонио Браун, представя своя Wraith.

Неговият Rolls Royce Wraith се отличава с външно покритие, вдъхновено от звездното пространство и галактиките, които го заобикалят, а не нещо, което сме свикнали да виждаме при този тип луксозни автомобили.

Въпреки че може да не е толкова подходящ за всички като класическа чаша чай, това очевидно е добре обмислено външно покритие и се отклонява от обичайните матови / златни / камуфлажни покрития, които сме виждали в миналото.

Експлозивната цветова комбинация със сигурност ще направи Rolls Royce Wraith още по-"живописен" и ще гарантира, че никой друг Rolls няма да съвпадне с този, притежаван от Антонио Браун.

Rolls Wraith е четириместно купе, произведено от Rolls-Royce Motor Cars. Базиран на шасито на Rolls-Royce Ghost, той привлече голям интерес от щастливи собственици, давайки на британския автомобилен производител още един страхотен модел на пазара. Характеризира се с всички характерни черти на Ghost, дори ако те са смесени по по-уникален и елегантен начин. С цена от над 300 000 евро, това със сигурност е скъп автомобил. Автомобилът се задвижва от 6,6-литров V12 двигател, произведен от BMW, способен да достави впечатляващите 435 kW / 632 конски сили, съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Освен това, опаковката на Rolls Royce Wraith, която показваме, е направена с 3M филм и е редовно налична на склад, но може да донесе някои визуални актуализации в бъдеще.

Дотогава, благодарение на фотосесията на Андрю Линк, е възможно да се възхитите на този необичаен и интересен Rolls Royce Wraith във фотосесията, която той направи.

Rolls Royce Wraith от Антонио Браун

Популярна тема