Майкъл Мартин: 25 години приключения на BMW GS

Съдържание:

Майкъл Мартин: 25 години приключения на BMW GS
Майкъл Мартин: 25 години приключения на BMW GS
Anonim
Майкъл Мартин - BMW R 100 GS

Майкъл Мартин е пътувал до най-отдалечените кътчета на земята повече от 30 години и се е превърнал в най-известния пустинен фотограф в света. Винаги кара своето BMW R 100 GS

Майкъл Мартин е пътувал до най-отдалечените кътчета на земята повече от 30 години и се е превърнал в най-известния пустинен фотограф в света. Винаги кара своето BMW R 100 GS. Преди 25 години географът избира мотоциклета за свой любим експедиционен автомобил - BMW R 100 GS, с който тръгва на Трансафриканското пътуване от Кения до Кейптаун.

„За мен мотоциклетът изглеждаше идеалното транспортно средство за приключение на дълги разстояния, пътуване до най-отдалечените части на нашата планета. В сравнение с автомобил, той е много лек и пъргав; освен това е достатъчно тесен, за да се плъзга по тесни пътеки.

Благодарение на големия ентусиазъм на двамата служители на BMW Южна Африка, моите спътници и аз успяхме да избягаме с нашия мечтан мотоциклет, BMW R 100 GS. Бяхме възхитени. И тогава успяхме да убедим Lufthansa да летят безплатно с нашите мотоциклети до Найроби. Оттам започнахме първия си голям проект"

си спомня 53-годишния Майкъл Мартин.

Стефан Шалер, президент на BMW Motorrad:

“Майкъл Мартин и BMW GS са живели една мечта от 25 години, комбинация, която не може да бъде проследена отново.Работата на Майкъл Мартин е уникална по света и изискванията, които той поставя към своя експедиционен автомобил, показват колко добре BMW GS пасва за тази цел. Ние сме много щастливи, че партньорството между Майкъл Мартин и BMW Motorrad е толкова успешно през последните 25 години и очакваме с нетърпение да го продължим."

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Майкъл Мартин - BMW R 100 GS Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема