BMW M6 GTLM: от ’ последен ред на подиума на Road America

Съдържание:

BMW M6 GTLM: от ’ последен ред на подиума на Road America
BMW M6 GTLM: от ’ последен ред на подиума на Road America
Anonim
BMW M6 GTLM IMSA Road America

BMW M6 GTLM: от задния ред до подиума на Road America of the Tire Continental Championship IMSA Class WeatherTech SportsCar

BMW M6 GTLM: от задния ред до подиума на Road America на IMSA WeatherTech SportsCar Class Tire Continental Championship. Двата състезателни автомобила BMW Team RLL заеха трето и осмо място в класа GTLM.

Джон Едуардс и Лукас Лур, управляващи100 BMW M6 GTLM, имаха страхотен ден, като завършиха трети, отбелязвайки първия подиум за дуото за сезона и 60-ия подиум за BMW Team RLL от 2009 г.

Съотборниците Бил Ауберлен и Дирк Вернер, управляващи25 BMW M6 GTLM, завършиха на осмо място. И двата автомобила изминаха 70 обиколки от 4,048 мили, 14 завоя на пистата Road America за цели два часа и четиридесет минути. Победата в клас GTLM отиде при4 Corvette.

Поради нарушения на правилата на двигателя по време на вчерашната квалификационна сесия, всяко време на автомобила беше отменено, което анулира квалификацията на Лукас Лур, на борда на BMW M6 GTLM № 100; докато Auberlen с BMW M6 GTLM № 25 успя да вземе зеления флаг в последната секунда, финиширайки съответно на позиции 40 и 41.

Впечатленията на главните герои

Боби Рахал, ръководител на екип.

„Мисля, че трябва да се чувстваме достатъчно щастливи, виждайки откъде сме тръгнали. Беше гладко състезание за нас и успяхме да се възползваме от някои грешки на други.Като цяло съм доволен, но когато си толкова близо до опашката, е разочароващо. Доволен съм след катастрофата при Лайм Рок. Върнахме мотивацията и кредита на отбора, за да можем бързо да сменяме колите. Сега отидете на следващия VIR ".

Джон Едуардс, пилот на BMW M6 GTLM100 (3-то място):

„Не е честно да се каже, че нямахме темпото през цялата година, но имахме много късмет. Имахме добра битка по време на състезанието с няколко коли и начинът, по който се развиваше състезанието към края ни накара да мислим, че ще изостанем. Но последното жълто знаме събра всички заедно. Беше малко хаос, но заслужихме ниската страна на подиума. Беше наистина приятно да се състезавам с Томи (Милнър), с добро чисто бягане. Наистина ми хареса това състезание и е хубаво да мога да пия малко шампанско отново ".

Популярна тема