BMW Financial Services: на Олимпийските игри през 2016 г. в Рио де Жанейро

Съдържание:

BMW Financial Services: на Олимпийските игри през 2016 г. в Рио де Жанейро
BMW Financial Services: на Олимпийските игри през 2016 г. в Рио де Жанейро
Anonim
BMW Financial Services - Рио де Жанейро 2016 г
BMW Financial Services - Рио де Жанейро 2016 г

BMW Financial Services: на Олимпиадата през 2016 г. в Рио де Жанейро с наградата за своите клиенти

BMW Financial Services: на Олимпиадата през 2016 г. в Рио де Жанейро с награда за грабване от своите клиенти! BMW е доверен партньор на олимпийския отбор на САЩ от доста време. В интерес на истината и BMW отиде отвъд простото отпечатване на своето лого върху униформите на спортистите, които ще носят, но BMW Group участва в разработването на част от оборудването, което те използват в състезанието. Тази година подразделението за финансови услуги на компанията - BMW Financial Services - реши да отиде по-далеч, като предложи няколко награди на своите клиенти, включително пътуване до Олимпиадата.

Съдбата награждава смелите

Щастлив клиент спечели два билета за участие на Олимпийските игри в Рио де Жанейро с отбора на САЩ. Раздаването на билети се състоя на специално събитие във Форт Майерс, Флорида, на което присъства BMW Financial Services. Наградата Златен медал включва 5 дни и 4 нощувки в Рио и билети за някои от най-вълнуващите и състезателни събития, включително гимнастика за мъже и жени, плуване, акробатично гмуркане за жени и четвърт мачове по баскетбол за мъже.

"Горди сме да подкрепяме отбора на САЩ и целта ни е да ангажираме клиентите си отвъд Test Drive ™ и какъв по-добър начин от това да възнаградим клиент с ad hoc билети, за да насърчим отбора на САЩ за Олимпиадата в Рио."

Каза Нина Енглерт, вицепрезидент по продажбите и маркетинга на BMW Financial Services.

Разбира се, наградите Сребърен медал и Бронзов медал бяха дадени на двама други клиенти под формата на образователни кредити. Това е вторият път, когато подобни награди се дават от BMW Financial Services, като предишният победител в изданието можеше да отиде на Олимпиадата в Лондон през 2012 г. Всички победители бяха избрани на случаен принцип от клиентската база данни на BMW Financial Services.

Препоръчано: