BMW M1: зашеметяващ пример в Монтерей

Съдържание:

BMW M1: зашеметяващ пример в Монтерей
BMW M1: зашеметяващ пример в Монтерей
Anonim
BMW M1
BMW M1

BMW M1: зашеметяващ екземпляр ще бъде продаден на търг в Монтерей на 19 август

BMW M1: зашеметяващ екземпляр ще бъде продаден на търг в Монтерей на 19 август. Това BMW M1 е планирано да бъде изложено на търг в Монтерей на 19 август и се очаква да направи между $450 000 и $600 000. Въпреки че цената е впечатляваща сама по себе си, най-интересният момент е каталожната цена на подобен модел на BMW M1 през 2006 г. - около $ 150 000.

Популярността на първия суперавтомобил на BMW нарасна значително през последното десетилетие с няколко модела BMW M1, които се продават на много високи цени на различни търгове по света.

От гледна точка на рядкост - има само 453 BMW M1, произведени някога - и във вечния стил на Джорджето Джуджаро, M1 е един от най-емблематичните автомобили, които всеки колекционер може да купи днес.

BMW M1 е създадено в легален вид на улицата само за да позволи на BMW да се състезава в специални събития от група 4. за да може да се състезава без проблеми; така и беше, към което се добавя по-високо търсене на автомобила, достигайки общо 453 екземпляра BMW M1.

Въпреки че екстериорът може да е спорен за някои, техническите детайли на автомобила са впечатляващи. Това беше първото BMW със средно разположен двигател, което със своя агрегат M88 формира основата за много известни двигатели, които се озоваха в двигателните отделения на толкова много емблематични модели, включително BMW M6 E24 и BMW M5 E28.

Първият в историята произведен от BMW M

Това наистина беше първият суперавтомобил, използваем всеки ден в света. Задвижван от 3,5-литров редови 6-цилиндров, монтиран в надлъжно централно положение, той успя да развие 277 к.с., комбиниран с петстепенна механична скоростна кутия. Той все още е един от най-красивите модели, създадени от M отдела на BMW, и има звук на истински суперавтомобил. В допълнение, той също така носи титлата на първия модел, произвеждан някога от M отдела на BMW.

Образ
Образ
BMW M1
BMW M1
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: