BMW X1 M-Sport: визията на програмата за 3D дизайн

Съдържание:

BMW X1 M-Sport: визията на програмата за 3D дизайн
BMW X1 M-Sport: визията на програмата за 3D дизайн
Anonim
BMW X1 M-Sport F48 3D дизайн
BMW X1 M-Sport F48 3D дизайн

BMW X1 M-Sport: Програмата за 3D дизайн на японския тунер показва своята интерпретация на най-малкия от Мюнхен SAV

BMW X1 M-Sport: Програмата за 3D дизайн на японския тунер показва своята интерпретация на най-малкия от мюнхенските SAV. Тунинг компанията пусна няколко нови части за новото BMW X1 F48 по-рано тази седмица и те пасват перфектно на моделната линия, без да променят физиономията и пропорциите му. За съжаление, засега са налични само няколко добавки, но сме сигурни, че списъкът с наличните части ще нарасне в близко бъдеще.

Причината за нашия оптимизъм се крие в популярността на новото BMW X1. Мюнхенският кросоувър има добри продажби и е един от най-добре представящите се модели в гамата на BMW, въпреки че е с отпаднало задвижване на задните колела и 3-литрови двигатели с атмосферно пълнене. Изглежда хората не се интересуват, че новото BMW X1 F48 е с предно предаване.

Докато техническите детайли на жанра може да имат по-голямо значение за нас, за по-голямата част от останалия свят естетиката продава коли повече от всичко друго. И това е един отдел, в който новото BMW X1 наистина блести. Новият модел изглежда по-добре от който и ъгъл да го погледнете. Специално в тази конфигурация, BMW X1 M-Sport се отличава с много агресивна и елегантна предна част в същото време, плюс - с новата предна устна - направена от 3D дизайн, ефектът е допълнително засилен. Добавката е направена от уретан, традиционния японски материал за аеродинамични комплекти и е съвместима само с M Sport пакет.

Нови подробности, не само M-Sport

Отзад вниманието ви ще бъде приковано от елегантните нови задни светлини, които изглеждат ярки. В това конкретно BMW X1 M-Sport обаче покривният спойлер с 3D дизайн прави всичко по-добро. Изработена от един и същи материал - уретан - тази част се предлага за всички модели, независимо дали имат M емблема на предните калници. И двете части вече се предлагат от оторизирани търговци на 3D Design.

BMW X1 M-Sport F48 3D дизайн
BMW X1 M-Sport F48 3D дизайн
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: