BMW M4 GTS: 490 HP на колело за нея

Съдържание:

BMW M4 GTS: 490 HP на колело за нея
BMW M4 GTS: 490 HP на колело за нея
Anonim
BMW M4 GTS 490 CV WHP
BMW M4 GTS 490 CV WHP

BMW M4 GTS: това, че е водещата част на отдела за моторни спортове, беше изключено, но 490 к.с., идващи на волана, са умопомрачителни

BMW M4 GTS: това, че е водещата част на отдела за моторни спортове, беше изключено, но 490 к.с., идващи на волана, са умопомрачителни!

Потребител във форума "f80.bimmerpost" взе своето лъскаво BMW M4 GTS, за да разтегне малко на динамометър.

Според него единствените направени промени са приемането на нова електроцентрала, направена от Autowerke, и настройката на пистата на колата. Задвижван от 91 октанов бензин Shell Plus, благодарение и на системата за впръскване на вода, 6-цилиндровият туин-турбо на M4 достига забележителната мощност от 500 к.с. и 600 Nm максимален въртящ момент. Резултатът остави изумен и собственика, който видя 490 к.с. зад волана! И преди всичко 680 Nm, осигурени от двигателя!

BMW M4 GTS не зави зад ъгъла, дори след около дузина изстрели и изпускания, с толкова водни инжекции, максималната мощност се колебаеше в рамките на 15 к.с. С други думи, с 490 к.с. на волана, това означава да имате 560 к.с.

Звукът е крал с новата електроцентрала: звучи като двигател с много по-голям обем. Много, много дълбоко и малкото надраскване, което имаше, изчезна. Звукът при изпреварване е много по-заплашителен. Що се отнася до спускането на колата, това е нещо, което той препоръчва със сигурност. Не се свързва само с визуалната красота.

Разтоварете пружините и ги оставете да функционират според очакванията. Колата се справя с неравен терен много по-гладко и не отскача от малки неравности. Демпфирането е подобрено и не е докоснало фабричните кинематични настройки.

Image
Image

Препоръчано: