Rolls Royce Phantom: в гънката в Испания

Съдържание:

Rolls Royce Phantom: в гънката в Испания
Rolls Royce Phantom: в гънката в Испания
Anonim
Rolls Royce Phantom VIII Spy
Rolls Royce Phantom VIII Spy

Rolls Royce Phantom: осмото поколение, шпионирано в Испания, докато се справя с бързия микс с елегантна лекота

Rolls Royce Phantom: осмото поколение, шпионирано в Испания, докато се справя с бързия микс с елегантна лекота.

Новият флагман на Goodwood ще бъде пуснат на пазара в началото на 2018 г., а луксозната марка вече потвърди нова лека алуминиева платформа, която ще намали общата маса с около 200 кг в сравнение с настоящия модел.

Тестовете и свързаните с тях сесии по целия свят имат за цел да гарантират, че новата структура на пространствената рамка отговаря перфектно на характеристиките, които подхождат на марката Rolls-Royce и нейната природа на "Червен магически килим" на всяка повърхност и е устойчива на екстремни климатични условия.

Алуминиевата рамка ще бъде съчетана с други леки материали като CFRP, които ще заемат голяма част от купето. Докато тялото ще интегрира магнезиеви панели. Този прототип беше забелязан в Испания по-рано тази седмица.

Малко може да се каже за дизайна, тъй като в момента прототипите са напълно камуфлирани, с изключение на предните прозорци и решетката. Но не очакваме голяма промяна в дизайна, новият Rolls Royce Phantom по-скоро ще бъде еволюция и ще запази същия съвременен вид. Отвън остават масивният изправен преден капак, простият дизайн на джантите и впечатляващото присъствие на сцената.

Новият Rolls Royce Phantom обаче ще има обширни интериорни детайли, като iDrive контролера - който ще се намира на централния подлакътник - или двойните кръгли въздухозаборници, които вероятно ще произлизат от едно парче алуминий. Голяма промяна ще бъде въведена с новия навигационен интерфейс и инструменталната група, където два големи 12 ″ екрана ще заемат мястото на аналоговите устройства. Получаване на нещо подобно, наблюдавано при Mercedes-Benz S-Class или прототипа на BMW Future Vision Interaction.

Rolls Royce Phantom VIII Spy
Rolls Royce Phantom VIII Spy
Образ
Образ

Препоръчано: