BMW M5 F90: последните тестове на Нюрбургринг

Съдържание:

BMW M5 F90: последните тестове на Нюрбургринг
BMW M5 F90: последните тестове на Нюрбургринг
Anonim
BMW M5 F90 Nurburgring BMW M Center тест

BMW M5 F90: последните тестове на Nurburgring за спортния седан в Мюнхен. Приблизително 100 кг по-лек и с мощност най-малко 600 к.с

BMW M5 F90: последните тестове на Nurburgring за спортния седан в Мюнхен. Около 100 кг по-лек и с мощност минимум 600 к.с. Докато огромното мнозинство все още очакват премиерата на новата серия G30 5, BMW се фокусира върху фината настройка на следващото поколение на BMW M5 за пускането му на пазара. Мюнхенският седан, вече в своето шесто поколение, ще има увеличение на мощността, подпомогнато от олекотяване на общата маса.Въпреки това много клиенти в алпийската зона и Северна Америка не са съгласни със значителното увеличение на производителността, че се управлява изключително от задвижване на задните колела. Това ще гарантира, че следващото поколение може да бъде със задвижване на всички колела.

Скорошни шпионски снимки ни показват все още маскирано BMW M5 F90, влизащо в BMW M Test Center, разположен на пистата Нюрбургринг.

Точно както серията 5 G30, BMW M5 F90 също ще получи "отслабваща" обработка, благодарение на включването на специфични материали като стомани с висока якост или подсилени с пластмаса въглеродни влакна (CFRP). Сегашното BMW M5 F10 вече беше близо до маса от два тона. Масовите икономии за това ново поколение са ключови за подобряване на динамиката на шофиране на новото M5. Според нашите източници кантарът ще показва около 100 килограма по-малко от сегашния M5 F10.

Ревът на V8

Новото 2018 BMW M5 ще бъде оборудвано със същия 4,4-литров V8 TwinTurbo, използван от настоящото M5. Инженерите на BMW обаче работиха усилено, за да развият и оптимизират двигателя от M.

Модернизираният модул е ​​оптимизиран да доставя максимална мощност в по-широк диапазон на оборотите, но мощността няма да надвишава ограничението от 600 к.с. В момента конкурентите на M5 са в диапазона от 550 до 605 к.с.

BMW M5 F90 Nurburgring BMW M Center тест
Образ

Популярна тема