BMW X5M от IND Distribution

Съдържание:

BMW X5M от IND Distribution
BMW X5M от IND Distribution
Anonim
BMW X5M F85 от IND Distribution

BMW X5M от IND Distribution: направете път на звяра. Със сигурност не заради забележителната мощност от 575 HP, а заради вроденото сценично присъствие

BMW X5M от IND Distribution: направете път на звяра. Със сигурност не заради впечатляващите 575 к.с., а заради вроденото му присъствие на сцената.

В черен сапфирен металик, това BMW X5M F15, преработено от IND Distribution, е флагманът на гамата Мюнхен SAV.

Обемните и агресивни линии на серийното BMW X5, създадено от BMW, създават уникален вид на екстериора на BMW M SUV.За да подобрят допълнително външния вид на това BMW X5M, специалистите от IND Distribution са решили да се докоснат до естетиката на този SUV, без да го изкривяват.

Основата за тяхната нова конструкция е BMW X5M в черен сапфирен металик, към който гордият собственик е направил някои висококачествени допълнения за резервни части.

Ето защо автомобилът сега разполага с черни предни решетки с висок гланц от IND, които са последвани от преден лайст от въглеродни влакна RKP, нови вложки на бронята и специфичен заден дифузьор. Превозното средство разполага и с колела Velos SOLO V.

Леко решение от персонализирани ковани джанти - само с правилния пълнеж на калниците и по-голям общ диаметър на колелата, като по този начин осигурява на BMW X5M по-добро присъствие на земята.

Освен това, за да позволи на собственика да упражнява някои промени в стойката, IND Distribution инсталира надграждане на отдела за окачване с KW V3 Coil-over комплект.

Към това е добавена серия шумозаглушители Eisenmann, ауспух, който подобрява спортния акцент на BMW X5M.

V8 все още изглежда по същия начин

BMW X5 M започва от 124 500 € за базовия модел и за тази сума получавате цялостен автомобил: производителност, динамика на шофиране, товарен капацитет и визуално въздействие. Той предлага много място за краката и главите, страхотна производителност и приличен размер, равен на някои високопроизводителни седани.

BMW X5M се задвижва от добре познатия 4,4-литров V8 TwinPower Turbo, който е в състояние да достави 575 конски сили и 750 Nm въртящ момент. Двигателят позволява на BMW X5 M да ускори от 0-100 км/ч за 4,0 секунди - благодарение на задвижването на всички колела xDrive - и да достигне електронно ограничената максимална скорост от 250 км/ч.

BMW X5M F85 от IND Distribution Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема