BMW i8 Spyder: ето първият заснет пример

Съдържание:

BMW i8 Spyder: ето първият заснет пример
BMW i8 Spyder: ето първият заснет пример
Anonim
BMW i8 Spyder

BMW i8 Spyder: ето първият екземпляр, сниман близо до историческата писта Нюрбургринг

BMW i8 Spyder: ето първият екземпляр, сниман близо до историческата писта Нюрбургринг. Очаквано от BMW i Vision Future Interaction Concept, новото BMW i8 Spyder ще се предлага с подвижен покрив от въглеродни влакна. Двата покривни панела ще се съхраняват в багажното отделение.

Механиката ще бъде същата като на BMW i8 или дуализъм между топлинния сектор - представен от 3-цилиндровия 1,5-литров TwinPowerTurbo 170 kW / 231 к.с. - и електрическия. Обща мощност от 266 kW / 362 к.с.

Автономността на BMW i8 Spyder все още ще бъде гарантирана от 7,2 kWh литиева батерия, която се очаква да измине разстояние от 37 км в чисто електрически режим или до 500 км в синергия с двигателя при горене.

BMW i Future Vision Interaction Concept

Интериорът е с чистокръвен, спортен и гъвкав профил. От една страна, той поддържа водача в ръчен режим на шофиране с ясно дефиниран фокус. От друга страна, когато автомобилът е в силно автоматизиран режим, интериорът предлага възможност да се отпуснете, като се възползвате от проактивното шофиране, като използвате времето, спечелено чрез пълното използване на съдържанието, налично на централния информационен дисплей.

Превозното средство автоматично настройва режима и околната среда за режим на шофиране или се връща към цифров режим, когато е зададено автономно шофиране. С един прост поглед водачът може да наблюдава състоянието на зареждане на батериите на автомобила или маршрутите, предлагани от навигатора, преди да започне пътуването на своя смарт мобилен телефон, часовника или Mirror Mobility.След това те се прехвърлят автоматично към съответните менюта, карти на дисплея и полезна информация за водача на панорамния дисплей BMW i Vision Future Interaction. Преходът от мобилно устройство към превозно средство е безпроблемен.

Просто изчакайте!

Популярна тема