BMW Серия 5 GranTurismo: ето снимките на интериора

Съдържание:

BMW Серия 5 GranTurismo: ето снимките на интериора
BMW Серия 5 GranTurismo: ето снимките на интериора
Anonim
BMW Серия 5 GranTurismo G32

BMW Серия 5 GranTurismo G32: противоречивият нов GT от Мюнхен, разкрива интериора и част от екстериора. Страхотно вдъхновение от BMW Серия 7 G11

BMW Серия 5 GranTurismo G32: противоречивият нов GT от Мюнхен, разкрива интериора и част от екстериора. Страхотно вдъхновение от BMW Серия 7 G11.

Серия 5 GT G32, стриктно извлечена от платформата на BMW Серия 5 с по-дълго междуосие - предназначена за китайския пазар - е увековечена в тези скорошни снимки. Последните снимки показват окончателния екстериор и интериор, които са ясно вдъхновени от BMW Серия 7.

Най-накрая забелязваме арматурно табло, по-ориентирано към водача и серия от функции, променени директно от флагмана.

Външно новото BMW Серия 5 GranTurismo G32 придобива по-хармонична форма, особено в задната част. Истинска болна точка на настоящия GT. Ако за някои BMW Серия 5 GT беше най-грозното BMW, правено някога, вярно е също, че продажбите не бяха подходящи за тях. Малко доставени бройки и абсолютен провал в САЩ, където замени варианта Touring.

Първото нещо, което хваща окото в интериора на BMW Серия 5 GranTurismo G32, е напълно цифровият волан и арматурното табло, заимствани от BMW Серия 7 G11. Но истинската сила ще бъде под кожата. Благодарение на новата платформа CLAR (CLuster ARchitecture, ред.), спестяванията от гледна точка на маса ще бъдат равни на 100 кг в сравнение с модела, който в момента е на пазара.

Двигатели и трансмисии: новини и сигурност

Гамата двигатели, от друга страна, ще получи новите модулни 4 и 6 цилиндъра, както бензинови, така и дизелови. От 2,0-литров турбо до мощния 3,0-литров 6-цилиндров. Върхът на гамата е V8 4.4 TwinTurbo на 550i. Купувачите на „зелено“няма да бъдат пренебрегнати, които ще получат модел 530e, задвижван от осемтактов агрегат, свързан с електрически мотор.

В момента новото BMW Серия 5 GranTurismo G32 ще се предлага ексклузивно с 8-степенна автоматична скоростна кутия, доставена от ZF, която може да бъде съчетана с неизбежното задвижване на четирите колела BMW xDrive.

BMW Серия 5 GranTurismo G32 Образ
Образ

Популярна тема